Bedrijfsverhuizing

Het is belangrijk dat een bedrijfsverhuizing soepel en snel verloopt. Uw medewerkers moeten het werk zo snel mogelijk weer kunnen oppakken. Uw telefooncentrale moet gelijk weer werken en ook uw (computer)apparatuur moet direct weer worden aangesloten. Kiest u voor een zakelijke verhuizing met de Brabantse Verhuiscentrale? Dan wordt uw apparatuur veilig naar de nieuwe locatie gebracht. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsarchieven volgens een duidelijk systeem naar uw nieuwe werkplek worden getransporteerd. Uw waardevolle spullen zijn bij ons in goede handen! Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

GEDETAILLEERD DRAAIBOEK

Bij elke bedrijfsverhuizing is een gedetailleerd draaiboek van groot belang. Wij nemen hierin alles op dat van belang is om van de verhuizing een snelle en soepele operatie te maken. Bij de Brabantse Verhuiscentrale werken we met een geautomatiseerd systeem om bedrijfsverhuizingen in goede banen te kunnen leiden. In dit systeem kunnen tot op het laatste moment wijzigingen worden aangebracht. De flexibiliteit die we hierdoor kunnen aanbieden zorgt ervoor dat uw verlies in productiviteit tot een minimum beperkt blijft.

Bedrijfsverhuizing

INTERNE BEDRIJFSVERHUIZING

Reorganisaties en de herstructurering van bedrijfsprocessen leiden regelmatig tot interne verhuizingen. Ook bij dit soort verhuizingen is de Brabantse Verhuiscentrale u graag van dienst! Wij helpen u graag om de divisies en afdelingen binnen uw organisatie naar een nieuwe interne locatie te verhuizen.

Zakelijk verhuizen

VERHUIZEN VAN HIGHTECH APPARATUUR

Naast uw medewerkers is de (hightech) apparatuur binnen uw organisatie, zoals servers, computers en fabrieksmachines, van cruciaal belang. Dit zorgt ervoor dat alles draaiende blijft. Het transport van uw apparatuur vraagt dan ook om een speciale behandeling. Met de inzet van hypermodern takelmateriaal enluchtgeveerde verhuiswagens met hydraulische laad- en losplateaus, garandeert de Brabantse Verhuiscentrale een veilig transport van uw apparatuur.

Bedrijfsverhuizing Eindhoven

INSTALLEREN

Kiest u voor een bedrijfsverhuizing van de Brabantse Verhuiscentrale? Dan dragen wij niet alleen zorg voor het verantwoord verhuizen van uw goederen. Ook het installeren van uw apparaten, het afstellen van uw meubilair, het monteren van verlichting en het ophangen van schilderijen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Kortom: ook aan de nazorg is gedacht!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Kiest u voor de Brabantse Verhuiscentrale? Dan kiest u voor een snelle en soepele bedrijfsverhuizing. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen? Bel of mail gerust. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden.