Uw erkende verhuizer in Eindhoven

erkende verhuizer

De Brabantse Verhuiscentrale is een erkende verhuizer in de regio Eindhoven. Dit houdt in dat wij zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hierdoor kunt u bij ons genieten van vele voordelen:

  • Door te kiezen voor een erkende verhuizer, profiteert u van goede algemene voorwaarden. Tijdens een eventueel geschil treedt de Organisatie van Erkende Verhuizers op als onafhankelijke adviseur. Er volgt een bindend advies voor beide partijen om het geschil op een goede manier op te lossen.
  • Een tweede voordeel is dat u verhuist onder de dekking van het garantiecertificaat. Dit houdt in dat er voor een vervangende verhuizer wordt gezorgd, mochten wij de verhuizing onverhoopt niet kunnen uitvoeren. Bij een faillissement is uw aanbetaling tot 25% gegarandeerd.
  • Verhuist u met een erkende verhuizer? Dan is uw inboedel, tijdens de verhuizing, verzekerd op basis van nieuwwaarde tot een bedrag van €100.000,-

Eindhovens familiebedrijf met jarenlange verhuiservaring

De Brabantse Verhuiscentrale is een echt familiebedrijf. Al vier generaties lang verzorgen wij met veel succes particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, internationale verhuizingen en de opslag van goederen. Een verhuizing is altijd een stressvolle gebeurtenis. U moet uw gehele inboedel inpakken en verhuizen en u krijgt ook nog eens te maken met een veranderende woonomgeving. Onze verhuisprofessionals nemen graag werkzaamheden en zorgen voor u uit handen. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we uw verhuizing het best in goede banen kunnen leiden.

Maatwerk

Iedere verhuizing is anders en iedere klant heeft andere wensen en behoeftes. Een internationale verhuizing vergt een andere aanpak dan een verhuizing binnen Nederland. De ene persoon vindt het prettig zoveel mogelijk zelf te doen, de ander geeft liever zoveel mogelijk uit handen. Om ervoor te zorgen dat iedere klant kan profiteren van een geslaagde, rustige, vlekkeloze verhuizing, bieden wij u als erkende verhuizer maatwerk aan. Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.

Uw erkende verhuizer in Zuidoost-Brabant

Wilt u meer weten over ons als erkende verhuizer of over onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op. Op de pagina ‘Tarieven’ geven we u graag een indicatie van de verhuiskosten. Een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Wij kunnen u dan een meer specifieke indicatie geven van de te verwachten verhuiskosten. Naast verhuizingen in de directe omgeving van Eindhoven, kunt u ons ook inschakelen voor verhuizingen in Tilburg, Den Bosch, Helmond, Weert en omstreken. De Brabantse Verhuiscentrale is dé erkende verhuizer in Zuidoost-Brabant.