Opslag goederen

Heeft u grote voorraden seizoenartikelen die u niet kwijt kunt in uw pand? Een webshop waarvoor u helemaal geen pand heeft? Of andere voorraden van overtollige goederen? Dan kunt u deze voorraden zelf in bewaring nemen. Uitbesteden aan een betrouwbare partner is soms echter een betere optie! Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor de opslag van goederen. Uw goederenstroom kan volledig worden geoptimaliseerd onder onze controle.

opslag goederen

Voordelen opslag van goederen

Uw voorraad opslaan bij de Brabantse Verhuiscentrale biedt veel voordelen. U hoeft uw goederen niet in huis op te bergen of een pand te huren om uw voorraad te beheren. Vooral kostentechnisch is dat interessant, want onze voorraadkosten zijn veel lager dan de kosten van het huren van een pand. Heeft u (een gedeelte van) uw opgeslagen goederen nodig? Bijvoorbeeld omdat u goederen bij een klant moet leveren? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw voorraad bij ons raadplegen. Uw goederenstroom kunt u via onze opslaglocaties efficiënt laten verlopen.

Opslag voor korte én lange termijn

Het opslaan van goederen kan bij de Brabantse Verhuiscentrale zowel op korte, als op lange termijn. Heeft u incidenteel een groot aantal seizoenartikelen over die u in bewaring wilt laten nemen tot volgend jaar? Dan behoort dit tot de mogelijkheden. Bent u als webshop op zoek naar een opslaglocatie voor langere termijn, die u eveneens gemakkelijk kunt raadplegen? Dan bieden wij u ook hiervoor de juiste faciliteiten aan.

Vrijblijvend contact

Zoekt u een betrouwbare partner voor de opslag van uw goederen? Dan bent u bij de Brabantse Verhuiscentrale aan het juiste adres. Naast de opslag van goederen kunt u bij ons ook terecht voor inboedelopslag, doet-het-zelf opslag en archiefopslag. Onze opslagruimtes zijn 2.20 meter hoog, 1.80 meter breed en 2.40 meter diep en kosten €45,- per maand, inclusief btw. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden!