OPNIEUW VERKOZEN TOT BESTE VERHUISBEDRIJF 2016 

Beste verhuisbedrijf van Eindhoven 2016 Voor het derde jaar op rij zijn wij verkozen tot beste verhuisbedrijf van Eindhoven. We mogen de prijs dit jaar weer in ontvangst nemen dankzij de persoonlijke aandacht die we aan onze klanten geven, het maatwerk dat we leveren en de snelle service die we bieden. Wij bezorgen al onze klanten een zorgeloze verhuizing. Zo helpen we bijvoorbeeld bij de voorbereiding van de verhuizing en indien gewenst bieden we bij de Brabantse Verhuiscentrale (BVC) ook de nazorg. Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor een verhuizing bij ons terecht. We zijn ontzettend trots dat we opnieuw deze prijs hebben gewonnen!

WAAROM KIEZEN VOOR DE BRABANTSE VERHUISCENTRALE?

De Brabantse Verhuiscentrale heeft zich de afgelopen jaren op meerdere vlakken weten te onderscheiden van andere verhuisbedrijven. We zetten de belangrijkste punten even voor u op een rij:

1. We hebben reeds vier generaties lang ervaring

De BVC staat al vier generaties lang garant voor vakwerk. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot het beste verhuisbedrijf van Eindhoven en omstreken. Dankzij deze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw verhuizing zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

2. De Brabantse Verhuiscentrale is een Erkende Verhuizer

De BVC is aangesloten bij de Erkende Verhuizers. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op een verhuizing die vertrouwd en verantwoord is. Verhuisbedrijven moeten aan strenge eisen voldoen voordat ze zich kunnen aansluiten bij de Erkende Verhuizers, wat dit een zeer betrouwbaar keurmerk maakt.

3. We staan garant voor een persoonlijke en zorgvuldige behandeling van uw verhuizing

Bij BVC begrijpen we dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis kan zijn. We doen dan ook ons uiterste best om de verhuizing zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen. We kunnen u daarbij ook adviseren over hoe u eventuele kinderen het beste kun voorbereiden op de verhuizing. Daarnaast kunt u erop rekenen dat wij zorgvuldig te werk gaan. Elke fase van uw verhuizing wordt nauwkeurig gepland, zodat er geen onverwachtse problemen de kop op kunnen steken.

4. We zijn in zowel 2014, 2015 als in 2016 verkozen tot beste verhuisbedrijf van Eindhoven

Na 2014 en 2015 zijn we ook weer in 2016 door de lezers van het tijdschrift Licht Op Eindhoven verkozen tot de beste verhuizers van Eindhoven Een prijs waar we enorm trots op zijn, en die we door het harde werk van onze medewerkers hebben kunnen winnen.

5. Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u uw spullen laten opslaan in een van onze beveiligde opslagruimtes

Als u wilt verhuizen, en u heeft daarvoor tijdelijk een opslagruimte nodig, kunt u ook bij ons terecht. We hebben een beveiligde opslagruimte beschikbaar. Wilt u van deze ruimte gebruik maken, dan zijn onze klimaatbeheersingssysteem, de inboedelverzekering en de algehele brand- en inbraak beveiliging standaard in ons opslagpakket opgenomen.

 

Wilt u ook gebruik maken van het beste verhuisbedrijf in Eindhoven en omstreken? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden.