Verhuislift huren

Wilt u een verhuislift huren? Wij verhuizen op hoger niveau! Niet alleen op professioneel vlak wordt uw verhuizing naar een hoger niveau getild, maar ook uw spullen kunnen wij tot de zesde verdieping tillen in onze verhuisliften. Dit staat gelijk aan ongeveer 18 meter hoog. Dat maakt het verhuizen wel erg gemakkelijk.

Het gemak van een verhuislift

Een verhuislift huren betekent dat u ontzettend veel tijd kunt besparen tijdens uw verhuizing. Met behulp van een verhuislift kunt u uw spullen in een korte tijd verplaatsen, zonder extra hulp van familie of vrienden. Het gebruik van een verhuislift zorgt ervoor dat uw goederen niet door de trappenhuizen gesleept hoeven te worden. Hierdoor lopen uw goederen minder kans om beschadigd te raken. Ook uw buren en andere omwonenden zullen door het gebruik van de verhuislift minder hinder ondervinden. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Voordelen verhuislift huren

Een verhuislift huren is al interessant bij een kleine verhuizing. Een verhuislift met machinist/bestuurder huurt u al vanaf €75,00 per uur inclusief voorrijkosten en btw. Onze liften worden opgebouwd en bediend door echte vakmannen die bekwaam zijn in wat ze doen, waardoor u niet eerst uitgebreid een gebruiksaanwijzing hoeft te lezen. Verder wordt u voorzien van deskundig advies en wordt gezorgd voor een snelle op- en afbouw.

Meer informatie?

Gaat u verhuizen? Dan is het belangrijk dat u een verhuisbedrijf in de arm neemt dat uw zorgen limiteert en waar u vertrouwen in heeft. Bij de Brabantse Verhuiscentrale nemen wij uw zorgen graag uit handen. Heeft u interesse in het huren van een verhuislift? Dan kan dit in de wijde omgeving van Eindhoven; ook in Den Bosch, Tilburg, Helmond, Geldrop en Vught verhuren wij onze verhuisliften. Heeft u vragen en/of ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.