BRABANTSE VERHUIS CENTRALE

HULP BIJ

VERHUIZEN

Onze verhuizers

zijn u graag

van dienst

Bij de Brabantse Verhuiscentrale bieden wij u ook ‘hulp bij verhuizen’. Gaat u zelf al veel huisraad naar uw nieuwe bestemming brengen en ziet u op tegen het verhuizen van de grote, zware stukken zoals een piano of wasmachine? Dan is deze dienst voor u een uitkomst. Niet iedereen heeft hulp nodig bij een complete verhuizing. Toch is het ook bij een kleine verhuizing soms prettig om over een aantal extra handen te beschikken! Onze verhuizers zijn u graag van dienst!

 

Hoe werkt

hulp bij verhuizen?

Wanneer u kiest voor deze dienst kunt u een halve dag (vier uur) gebruik maken van de kennis en kunde van twee ervaren verhuizers. De onderstaande zaken zijn bij onze verhuishulp inbegrepen:

Inbegrepen:

 • Vier uur lang beschikking over twee ervaren verhuizers

 • Vier uur lang beschikking over een verhuiswagen van minimaal 35 m3, inclusief laadklep

 • 10 gratis verhuisdozen

 • Assurantie tijdens transport

 • Professioneel verhuismateriaal (verhuisdekens, meubelhondjes, steekwagen, et cetera)

 • Reiskosten naar uw laadadres (we rekenen dus geen voorrijkosten)

 • Reiskosten vanaf uw nieuwe adres

Is mijn inboedel volledig verzekerd?

Bent u op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf? De internationale verhuizers van de Brabantse Verhuiscentrale staan voor u klaar! Heeft u vragen over de gang van zaken of wilt u een indicatie van de kosten? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om een offerte afspraak met u in te plannen. Wij leiden uw internationale verhuizing graag in goede banen.

* Onze dienst ‘hulp bij verhuizen’ voldoet niet aan de behoefte van een compleet verzorgde verhuizing. Wenst u dat wel? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Niet inbegrepen:

 • Kosten voor een eventuele parkeerontheffing

 • Kosten voor het aanvragen van eventuele vergunningen bij de gemeente (bijvoorbeeld voor lossen in de binnenstad)

 • All-risk verzekering (is mogelijk op aanvraag)

De kosten van deze dienst bedragen € 595,00 inclusief 21% BTW. Dit bedrag dient voorafgaand aan de verhuizing te worden voldaan. Natuurlijk is het lastig om in te schatten hoe lang uw verhuizing gaat duren. In onze planning hebben we daarom steeds een veilige marge van 1 ½ uur ingebouwd. Deze marge kunnen we gebruiken om uit te lopen. Voor ieder extra half uur dat wij uw inboedel verhuizen, voldoet u bij uw verhuisteam slechts € 65,00. Dit kunt u contant betalen. De tijd gaat in bij aankomst op het laadadres en stopt wanneer de verhuiswagen leeg is en alles netjes in uw woning is geplaatst. Omdat we geen voorrijkosten rekenen, bieden we onze dienst ‘hulp bij verhuizen’ alleen aan in de regio Eindhoven.

De verhuizing efficiënt laten verlopen

Gaat het om een kleine verhuizing? Dan kunnen we u met deze dienst doelgericht en goedkoop van dienst zijn. Om de verhuizing efficiënt te kunnen laten verlopen en dus geen extra kosten te maken, willen we u graag een aantal tips meegeven:

 • Zorg ervoor dat alles voorafgaand aan de verhuisdag netjes is ingepakt en klaar staat in stevige verhuisdozen. Probeer kleine doosjes of vuilniszakken te vermijden.

 • Zorg ervoor dat uw inboedel verhuis klaar staat en uw kasten zijn gedemonteerd.

 • Woont u in of verhuist u naar een appartement? Controleer dan of uw meubels via de lift of trap kunnen worden verplaatst. Is dit niet het geval? Maak hier dan zo snel mogelijk een melding van! Onze verhuisassistenten kunnen dan een verhuislift meenemen. Deze reikt tot maximaal de vijfde verdieping en kunt u al huren voor € 75,00 per uur.

Verhuisassistentie

boeken

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij het verhuizen van uw grote, zware spullen? Is uw verhuizing maar klein en verhuist u binnen de regio Eindhoven?

 

Kies dan voor de verhuisassistentie van de Brabantse Verhuiscentrale! U kunt onze verhuishulpen boeken via het formulier ‘boek verhuisassistentie’. Geef in dit formulier de gewenste verhuisdatum aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Verhuislift huren

Wilt u een verhuislift huren? Wij verhuizen op hoger niveau! Niet alleen op professioneel vlak wordt uw verhuizing naar een hoger niveau getild, maar ook uw spullen kunnen wij tot de zesde verdieping tillen in onze verhuisliften. Dit staat gelijk aan ongeveer 18 meter hoog. Dat maakt het verhuizen wel erg gemakkelijk.

Het gemak van een verhuislift

Een verhuislift huren betekent dat u ontzettend veel tijd kunt besparen tijdens uw verhuizing. Met behulp van een verhuislift kunt u uw spullen in een korte tijd verplaatsen, zonder extra hulp van familie of vrienden. Het gebruik van een verhuislift zorgt ervoor dat uw goederen niet door de trappenhuizen gesleept hoeven te worden. Hierdoor lopen uw goederen minder kans om beschadigd te raken. Ook uw buren en andere omwonenden zullen door het gebruik van de verhuislift minder hinder ondervinden. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Voordelen verhuislift huren

Een verhuislift huren is al interessant bij een kleine verhuizing. Een verhuislift met machinist/bestuurder huurt u al vanaf €75,00 per uurinclusief voorrijkosten en btw. Onze liften worden opgebouwd en bediend door echte vakmannen die bekwaam zijn in wat ze doen, waardoor u niet eerst uitgebreid een gebruiksaanwijzing hoeft te lezen. Verder wordt u voorzien van deskundig advies en wordt gezorgd voor een snelle op- en afbouw.

Meer informatie

Gaat u verhuizen? Dan is het belangrijk dat u een verhuisbedrijf in de arm neemt dat uw zorgen limiteert en waar u vertrouwen in heeft. Bij de Brabantse Verhuiscentrale nemen wij uw zorgen graag uit handen.

 

Heeft u interesse in het huren van een verhuislift?

Dan kan dit in de wijde omgeving van Eindhoven; ook in Den Bosch, Tilburg, Helmond, Geldrop en Vught verhuren wij onze verhuisliften.

 

Heeft u vragen en/of ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Verhuizen met

kinderen

Verhuizen met kinderen behoeft extra zorg en aandacht. Zij moeten hun vertrouwde buurt, vriendjes en school achterlaten. Het kan voor een kind spannend zijn om opnieuw een plekje te vinden in zijn of haar nieuwe buurt. Als expert op het gebied van verhuizingen voorzien wij ouders graag van een aantal verhuis tips.

Download hier de kleurplaat!

 

Wanneer vertelt u over de verhuizing

Het is belangrijk voor het kind om niet te vroeg te vertellen over de verhuizing. Jonge kinderen kunt u het best vertellen over de verhuizing als er al veel zaken concreet zijn. Het is voor hen prettig als u kunt vertellen: daar gaan we wonen, daar is de peuterspeelzaal en daar gaan we straks onze boodschappen doen. Oudere kinderen kunt u wat eerder op de hoogte brengen van de verhuizing. Voor hen is het juist prettig als ze betrokken worden bij de voorbereidingen en hier samen met u naartoe kunnen werken.

Verhuizen met kinderen: de voorbereiding

Nadat een kind te horen heeft gekregen dat jullie gaan verhuizen, is het goed om samen dingen te gaan ondernemen als voorbereiding op de verhuizing. Het huis kan worden bekeken, de buurt kan worden verkend en de nieuwe school kan alvast een keer bezocht worden. Wanneer de verhuizing nadert kan het kind helpen bij het inpakken van de eigen spullen. Voor kleine kinderen kan het goed zijn om samen wat kleine dingen in een rugzakje te stoppen wat het kind bij zich mag houden tijdens de verhuizing. Zo hebben ze altijd iets vertrouwds bij de hand.

 

De daadwerkelijke verhuizing

Een verhuizing lijkt misschien de uitgelezen mogelijkheid voor een nieuwe kleur op de muur, nieuwe gordijnen en nieuwe meubels. Gaat u verhuizen met kinderen? Dan is het echter vaak beter om hier nog even mee te wachten. Er verandert namelijk al zoveel! Daarnaast is het raadzaam om zo lang mogelijk een kamer of plekje te houden waar het gezellig en vertrouwd voelt. Voor een kind is het prettig als er in de nieuwe woning ook zo snel mogelijk een dergelijke plek zal worden gecreëerd. Op deze manier kan hij de onrust van het verhuizen even ontvluchten.

Settelen

Na de verhuizing zal een kind langzaam zijn plekje gaan zoeken in zijn of haar nieuwe omgeving. Het kan verstandig zijn om het kind bij een club of vereniging aan te melden zodat hij of zij gemakkelijker in contact komt met leeftijdsgenootjes uit de buurt. Het ene kind heeft meer moeite met de verhuizing dan het andere kind. Daarom is het verstandig hem of haar goed in de gaten te houden. Prikkelbaarheid, neerslachtigheid en slapeloosheid kunnen signalen zijn dat het kind het moeilijk heeft. Na verloop van tijd zal ieder kind een plekje kunnen vinden in zijn of haar nieuwe omgeving. Jullie kunnen dan samen gaan genieten van jullie nieuwe huis!

Contact

De Brabantse Verhuiscentrale is specialist op het gebied van verhuizingen. U kunt bij ons terecht voor particuliere verhuizingeninternationale verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Eén van onze verhuisadviseurs komt voorafgaand aan de verhuizing graag bij u langs om de verhuizing met u door te spreken. Gaat u verhuizen met kinderen? Dan geven wij u graag een aantal tips om de verhuizing zowel voor u als voor uw kind(eren) prettig te laten verlopen. Bent u benieuwd naar de kosten en/of mogelijkheden van de Brabantse Verhuiscentrale? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Brabantse verhuiscentrale BVC

Broekakkerseweg 22
5641 PC Eindhoven

040 248 32 50

 • BVC Facebook
 • BVC Linkedin
Brabantse verhuiscentrale BVC