Brabantse verhuiscentrale BVC
 

Inboedelbox(en)

Gaat u verbouwen of renoveren? Is uw huis verkocht maar heeft u nog geen andere woonruimte kunnen vinden? Of moet uw opbergzolder wegens gezinsuitbreiding plaats maken voor een kinderkamer? Dan kiest u voor de huur van een opslagbox bij Brabantse Verhuiscentrale.

opslag.jpg

Verschillende opslagmogelijkheden

Bij ons kunt u opslagboxen huren, zodat u over extra opslagruimte beschikt. Tevens kunt u ervoor kiezen het gehele traject van opslag tot transport aan ons uit te besteden. Het is daarentegen ook mogelijk om gebruik te maken van de doe-het-zelf opslag. Hierbij laadt u zelf uw bezittingen in de opslagbox(en) en ruimt u hem zelf weer leeg wanneer het moment daar is. U bespaart op deze manier op de verhuiskosten. Daarnaast bieden wij ook voor de zakelijke markt opslagmogelijkheden. Kunt u uw dossiers niet meer kwijt of wilt u een gedeelte van uw voorraad extern opslaan? Huur dan een opslagruimte voor het opslaan van uw archieven. Tevens kunt u ook opslagruimte huren voor uw voorraad en kunnen we u het gehele traject van opslag en transport uit handen nemen.

Veilig en vertrouwd

U kunt uw waardevolle spullen met een gerust hart bij ons achterlaten. Al onze opslag ruimtes zijn voorzien van een klimaatbeheersingssysteem waardoor uw inboedel altijd onder de juiste omstandigheden in de door u gehuurde inboedelbox wordt bewaard. Daarnaast beschikt onze opslaglocatie over betrouwbare brand- en inbraakbeveiliging en zijn de bezittingen die u bij ons opslaat verzekerd. Het klimaatbeheersingssysteem,  en de brand- en inbraakbeveiliging zijn standaard in al onze huurprijzen inbegrepen.

Onze opslagboxen

Wij bieden u opslagruimte aan van circa 9 m3.

(2.20 meter hoog, 1.80 meter breed, 2.40 meter diep). 

 

Het is nu ook mogelijk om de opslagbox(en) voor uw deur te laten bezorgen, zelf in te laden en later weer op te laten halen. Snel, makkelijk en simpel.

We verwijzen u dan ook graag naar onze partner. www.opslagthuisbezorgd.nl

Kies voor de inboedelbox(en) van de BVC

Heeft in interesse in de huur van een opslagruimte van de Brabantse Verhuiscentrale?

Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Doe het zelf

box(en)

 
Opslag bij verhuizen

Uw inboedel is zeer persoonlijk. Dat begrijpen we bij de Brabantse Verhuiscentrale erg goed. De emotionele waarde van uw bezittingen kan zo groot zijn dat u uw persoonlijke spullen graag zelf in- en uitpakt. Daarom bieden wij u 

doe-het-zelf opslag aan. Dit houdt in dat u zelf uw boedel inlaadt in een inboedelbox, de inboedel op een geschikt moment vervoert naar het nieuwe adres en de inboedel daar zelf weer uitlaadt. U huurt dan eigenlijk gewoon uw 'garage' bij ons en bespaart hiermee op de verhuiskosten. De inboedelboxen op een door u gewenste locatie laten bezorgen en ze aldaar zelf inladen kan natuurlijk ook. Kijk daarvoor op: www.opslagthuisbezorgd.nl en bekijk de mogelijkheden.

OpslagThuisBezorgd.jpg

Contact

Wilt u (een gedeelte van) uw inboedel voor kortere of langere tijd opslaan en vindt u het vervelend uw bezittingen bij vrienden of familie achter te laten? Huur dan een opslagbox van de Brabantse Verhuiscentrale. 

Heeft u vragen over het huren van een opslagbox of wilt u een opslagruimte huren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Extra mankracht

Beschikt u niet over voldoende mankracht? Dan stellen wij u graag één of twee verhuizers ter beschikking om u te helpen bij het in- en uitladen van de opslagbox(en) Neemt u hierover gerust contact met ons op.

 

Archiefbox(en)

Hoge mate van vertrouwelijkheid

Onze opslagboxen zijn geschikt voor documenten die een hoge mate van vertrouwelijkheid hebben. Deze documenten worden door ons met veel zorg in bewaring genomen. Natuurlijk heeft u exclusief toegang tot uw opslagruimte wanneer u wilt, met behulp van een sleutel. Andere huurders kunnen zich geen toegang tot uw opslagruimte verschaffen.

Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor archiefboxen. Groeien uw dossiers uw kantoor uit of heeft u thuis geen ruimte meer om uw documenten te bewaren? Dan is het bij ons mogelijk om archiefboxen te huren. Wij nemen uw documenten vakkundig voor u in bewaring. Onze opslagruimtes zijn geventileerd zodat uw documenten in goede conditie blijven. Daarnaast worden onze archiefruimtes natuurlijk goed beveiligd tegen brand en inbraak.

Zakelijk

Als bedrijf bent u verplicht bepaalde documenten zeker vijf tot zeven jaar te bewaren. Vaak zijn dit documenten die niet meer nodig zijn, maar wel achter de hand gehouden moeten worden voor bijvoorbeeld de Belastingdienst. Door de hoge prijzen van kantoorruimtes is het aantrekkelijk om te kiezen voor een archiefbox. Wij bieden u een manier om uw documenten veilig en vertrouwd op te slaan, zonder dat u hiervoor hoge kosten hoeft te maken.

Particulier

Onze archiefopslag is zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Gaat u kleiner wonen of kunt u om een andere reden uw administratie of fotoalbums niet meer kwijt? Dan kunt u er ook als particulier voor kiezen uw documenten bij ons op te slaan. Voor particulieren is de huur van een box vrijgesteld van BTW.  Bedrijven betalen wel de geldende BTW van 21%.

archiefbox_edited.jpg

Archiefopslag van de Brabantse verhuiscentrale

Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor een archiefbox tegen een aantrekkelijke prijs; een archiefruimte van circa 9 m3 (2.20 meter hoog, 1.80 meter breed, 2.40 meter diep) huurt u al voor € 45,- per maand. Het maakt niet uit voor hoelang u de ruimte nodig heeft, zowel opslag voor korte als lange termijn is mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, graag meer informatie ontvangt of een archiefruimte wilt huren. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Vrijblijvend contact

Zoekt u  betrouwbare opslagruimte voor uw goederen? Dan bent u bij de Brabantse Verhuiscentrale aan het juiste adres.  Onze opslagruimtes zijn 2.20 meter hoog, 1.80 meter breed en 2.40 meter diep en kosten € 45,- per maand. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden!

Opslag

Goederen

Heeft u grote voorraden seizoenartikelen die u niet kwijt kunt in uw pand? Een webshop waarvoor u helemaal geen pand heeft? Of andere voorraden van overtollige goederen? Dan kunt u deze voorraden zelf in bewaring nemen. Uitbesteden aan een betrouwbare partner is soms echter een betere optie! Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor de huur van opslagruimte voor uw goederen.

Uw goederenstroom kan volledig worden geoptimaliseerd onder onze controle. Opslag op pallets in stellingen is natuurlijk mogelijk.

Voordelen

Uw voorraad opslaan bij de Brabantse Verhuiscentrale biedt veel voordelen. U hoeft uw goederen niet in huis op te bergen of een pand te huren om uw voorraad te beheren. Vooral kostentechnisch is dat interessant, want onze kosten zijn veel lager dan de kosten voor het huren van een pand. Heeft u (een gedeelte van) uw opgeslagen goederen nodig? Bijvoorbeeld omdat u goederen bij een klant moet leveren? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw voorraad bij ons raadplegen. Uw goederenstroom kunt u via onze opslaglocaties efficiënt laten verlopen.

Huur opslagruimte voor korte én lange termijn

Het opslaan van goederen kan bij de Brabantse Verhuiscentrale zowel op korte, als op lange termijn. Heeft u incidenteel een groot aantal seizoenartikelen over die u in bewaring wilt laten nemen tot volgend jaar? Dan behoort dit tot de mogelijkheden. Bent u als webshop op zoek naar een opslaglocatie voor langere termijn, die u eveneens gemakkelijk kunt raadplegen? Dan bieden wij u ook hiervoor de juiste faciliteiten aan.