BRABANTSE VERHUIS CENTRALE

OPSLAG

VEILIG EN VERTROUWD

Inboedelopslag

 

Gaat u verbouwen of renoveren? Is uw huis verkocht maar heeft u nog geen andere woonruimte kunnen vinden? Of moet uw opbergzolder wegens gezinsuitbreiding plaats maken voor een kinderkamer? Dan kiest u voor de inboedelopslag van de Brabantse Verhuiscentrale. Wij slaan uw inboedel veilig op voor kortere of langere termijn.

Veilig en vertrouwd

U kunt uw waardevolle spullen met een gerust hart bij ons achterlaten. Al onze opslag ruimtes zijn voorzien van een klimaatbeheersingssysteem waardoor uw inboedel altijd onder de juiste omstandigheden wordt bewaard. Daarnaast beschikt onze opslaglocatie over betrouwbare brand- en inbraakbeveiliging en zijn de bezittingen die u bij ons opslaat verzekerd. Het klimaatbeheersingssysteem, de brand- en inbraakbeveiliging en de inboedelverzekering zijn standaard in al onze opslagpakketten opgenomen.

Verschillende opslagmogelijkheden

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw inboedel bij ons op te slaan. U kunt ervoor kiezen het gehele traject van opslag tot transport aan ons uit te besteden. Het is daarentegen ook mogelijk om gebruik te maken van de doe-het-zelf opslag. Hierbij laadt u zelf uw bezittingen in de opslagunit en ruimt u hem zelf weer leeg wanneer het moment daar is. U bespaart op deze manier op de verhuiskosten. Daarnaast bieden wij ook voor de zakelijke markt opslagmogelijkheden. Kunt u uw dossiers niet meer kwijt of wilt u een gedeelte van uw voorraad extern opslaan? Kies dan voor archiefopslag of voorraadbeheer van de BVC.

Onze opslagunits

Wij bieden u opslagunits aan van 10 m3 (2.20 meter hoog, 1.80 meter breed, 2.40 meter diep). 

Het is nu ook mogelijk om de opslagunits voor uw deur te laten bezorgen, zelf in te laden en later weer op te laten halen. Snel, makkelijk en simpel.

 

We verwijzen u dan ook graag naar onze partner. www.opslagthuisbezorgd.nl

Kies voor inboedelopslag van de BVC

Heeft in interesse in de inboedelopslag van de Brabantse Verhuiscentrale?

Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Doe het zelf

opslag

 

Uw inboedel is zeer persoonlijk. Dat begrijpen we bij de Brabantse Verhuiscentrale erg goed. De emotionele waarde van uw bezittingen kan zo groot zijn dat u uw persoonlijke spullen graag zelf in- en uitpakt. Daarom bieden wij u bij de Brabantse Verhuiscentrale doe-het-zelf opslag aan. Dit houdt in dat u zelf uw boedel inlaadt in een opslagunit, de inboedel op een geschikt moment vervoert naar het nieuwe adres en de inboedel daar zelf weer uitlaadt. U kunt hiermee besparen op uw verhuiskosten.

Extra mankracht

Beschikt u niet over voldoende mankracht? Dan stellen wij u graag één of twee verhuizers ter beschikking om u te helpen bij het in- en uitladen van de opslagunit. Neemt u hierover gerust contact met ons op.

Contact

Wilt u (een gedeelte van) uw inboedel voor kortere of langere tijd opslaan en vindt u het vervelend uw bezittingen bij vrienden of familie achter te laten? Kies dan voor de opslagmogelijkheden van de Brabantse Verhuiscentrale. Meer over onze opslagunits leest u op de pagina ‘Inboedelopslag’. Kunt u uw dossiers niet meer kwijt of wilt u een gedeelte van uw voorraad extern opslaan? Kies dan voor archiefopslag of voorraadbeheer. Heeft u vragen over onze opslagmogelijkheden of wilt u een ruimte reserveren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Archiefopslag

Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor archiefopslag. Groeien uw dossiers uw kantoor uit of heeft u thuis geen ruimte meer om uw documenten te bewaren? Dan is het bij ons mogelijk externe archiefruimte te huren. Wij nemen uw documenten vakkundig voor u in bewaring. Onze opslagruimtes zijn geventileerd zodat uw documenten in goede conditie blijven. Daarnaast worden onze archiefruimtes natuurlijk goed beveiligd tegen brand en inbraak.

Zakelijk

Als bedrijf bent u verplicht bepaalde documenten zeker vijf jaar te bewaren. Vaak zijn dit documenten die niet meer nodig zijn, maar wel achter de hand gehouden moeten worden voor bijvoorbeeld de Belastingdienst. Door de hoge prijzen van kantoorruimtes is het aantrekkelijk om te kiezen voor externe archiefopslag. Wij bieden u een manier om uw documenten veilig en vertrouwd op te slaan, zonder dat u hiervoor hoge kosten hoeft te maken.

Particulier

Onze archiefopslag is zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Gaat u kleiner wonen of kunt u om een andere reden uw administratie of fotoalbums niet meer kwijt? Dan kunt u er ook als particulier voor kiezen uw documenten bij ons op te slaan.

Hoge mate van vertrouwelijkheid

Onze ruimtes zijn geschikt voor documenten die een hoge mate van vertrouwelijkheid hebben. Deze documenten worden door ons met veel zorg in bewaring genomen. Natuurlijk kunt u uw documenten inzien wanneer u wilt. Wij hebben geautoriseerd personeel in dienst dat u begeleidt van en naar uw opslagruimte. Alleen dit personeel is instaat u toegang te verlenen tot uw vertrouwelijke documenten.

Archiefopslag van de Brabantse verhuiscentrale

Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor archiefopslag tegen een aantrekkelijke prijs; een archiefruimte van 10 m3 (2.20 meter hoog, 1.80 meter breed, 2.40 meter diep) bedraagt € 45,- per maand. Het maakt niet uit voor hoelang u de ruimte nodig heeft, zowel opslag voor korte als lange termijn is mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, graag meer informatie ontvangt of een archiefruimte wilt reserveren. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Vrijblijvend contact

Zoekt u een betrouwbare partner voor de opslag van uw goederen? Dan bent u bij de Brabantse Verhuiscentrale aan het juiste adres. Naast de opslag van goederen kunt u bij ons ook terecht voor inboedelopslag, doet-het-zelf opslag en archiefopslag. Onze opslagruimtes zijn 2.20 meter hoog, 1.80 meter breed en 2.40 meter diep en kosten € 45,- per maand. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden!

Opslag

Goederen

Heeft u grote voorraden seizoenartikelen die u niet kwijt kunt in uw pand? Een webshop waarvoor u helemaal geen pand heeft? Of andere voorraden van overtollige goederen? Dan kunt u deze voorraden zelf in bewaring nemen. Uitbesteden aan een betrouwbare partner is soms echter een betere optie! Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor de opslag van goederen. Uw goederenstroom kan volledig worden geoptimaliseerd onder onze controle.

Voordelen opslag van goederen

Uw voorraad opslaan bij de Brabantse Verhuiscentrale biedt veel voordelen. U hoeft uw goederen niet in huis op te bergen of een pand te huren om uw voorraad te beheren. Vooral kostentechnisch is dat interessant, want onze voorraadkosten zijn veel lager dan de kosten van het huren van een pand. Heeft u (een gedeelte van) uw opgeslagen goederen nodig? Bijvoorbeeld omdat u goederen bij een klant moet leveren? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw voorraad bij ons raadplegen. Uw goederenstroom kunt u via onze opslaglocaties efficiënt laten verlopen.

Opslag voor korte én lange termijn

Het opslaan van goederen kan bij de Brabantse Verhuiscentrale zowel op korte, als op lange termijn. Heeft u incidenteel een groot aantal seizoenartikelen over die u in bewaring wilt laten nemen tot volgend jaar? Dan behoort dit tot de mogelijkheden. Bent u als webshop op zoek naar een opslaglocatie voor langere termijn, die u eveneens gemakkelijk kunt raadplegen? Dan bieden wij u ook hiervoor de juiste faciliteiten aan.

 
Brabantse verhuiscentrale BVC

Broekakkerseweg 22
5641 PC Eindhoven

040 248 32 50

  • BVC Facebook
  • BVC Linkedin
Brabantse verhuiscentrale BVC