Archiefopslag

Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor archiefopslag. Groeien uw dossiers uw kantoor uit of heeft u thuis geen ruimte meer om uw documenten te bewaren? Dan is het bij ons mogelijk externe archiefruimte te huren. Wij nemen uw documenten vakkundig voor u in bewaring. Onze opslagruimtes zijn geventileerd zodat uw documenten in goede conditie blijven. Daarnaast worden onze archiefruimtes natuurlijk goed beveiligd tegen brand en inbraak.
Archiefopslag

Zakelijk

Als bedrijf bent u verplicht bepaalde documenten zeker vijf jaar te bewaren. Vaak zijn dit documenten die niet meer nodig zijn, maar wel achter de hand gehouden moeten worden voor bijvoorbeeld de Belastingdienst. Door de hoge prijzen van kantoorruimtes is het aantrekkelijk om te kiezen voor externe archiefopslag. Wij bieden u een manier om uw documenten veilig en vertrouwd op te slaan, zonder dat u hiervoor hoge kosten hoeft te maken.

Particulier

Onze archiefopslag is zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Gaat u kleiner wonen of kunt u om een andere reden uw administratie of fotoalbums niet meer kwijt? Dan kunt u er ook als particulier voor kiezen uw documenten bij ons op te slaan.

Hoge mate van vertrouwelijkheid

Onze ruimtes zijn geschikt voor documenten die een hoge mate van vertrouwelijkheid hebben. Deze documenten worden door ons met veel zorg in bewaring genomen. Natuurlijk kunt u uw documenten inzien wanneer u wilt. Wij hebben geautoriseerd personeel in dienst dat u begeleidt van en naar uw opslagruimte. Alleen dit personeel is instaat u toegang te verlenen tot uw vertrouwelijke documenten.

Archiefopslag van de Brabantse Verhuiscentrale

Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u terecht voor archiefopslag tegen een aantrekkelijke prijs; een archiefruimte van 10m3 (2.20 meter hoog, 1.80 meter breed, 2.40 meter diep) bedraagt €45,- per maand, inclusief btw. Het maakt niet uit voor hoelang u de ruimte nodig heeft, zowel opslag voor korte als lange termijn is mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, graag meer informatie ontvangt of een archiefruimte wilt reserveren. Onze medewerkers staan voor u klaar.