top of page

ARCHIEF
OPSLAG

Veilige opslag voor belangrijke documenten 

Archiefopslag

Archiefopslag

Brabantse verhuiscentrale begrijpt het belang van veilige en georganiseerde opslag voor je bedrijf of instelling.

We bieden tal van oplossingen met de focus op kwaliteit en zorgvuldigheid.

Archiefopslag

Archiefopslag bij Brabantse verhuiscentrale

Onze opslagfaciliteit in Eindhoven is ontworpen om belangrijke documenten en archieven veilig te bewaren. Of het nu gaat om financiële dossiers, juridische documenten of historische archieven, wij zorgen voor een zorgvuldige opslag en bescherming van je waardevolle informatie.

Logistiek verlengstuk van je bedrijf

Wij zien onszelf graag als het logistieke verlengstuk van jouw organisatie. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het beheer, de opslag en de distributie van je voorraden. Jij kan je gewoon zonder gedoe concentreren op je kernactiviteiten. Wij concentreren ons op je voorraad en zorgen voor een landelijke distributie van de goederen die jij verkoopt. Gewoon zonder gedoe, makkelijk, veilig en slim!

 

We komen graag bij je op de koffie om je te assisteren met het zoeken naar de perfecte logistieke oplossing, zodat we samen voor een naadloze en efficiënte keten kunnen zorgen, van opslag tot levering. Bel voor een bak koffie en een brainstormsessie vandaag nog naar 040 2483250 of mail naar: tom.strang@verhuiscentrale.nl

Archieven gemakkelijk beheren

Het beheren van archieven is een serieuze taak. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het organiseren, indexeren en beheren van je archief, zodat je altijd snel toegang hebt tot de gewenste informatie. 

Je kunt en archiefstuk digitaal opvragen of fysiek laten bezorgen. Bel of mail vandaag nog om te bespreken welke optie het best bij je past!

bottom of page