top of page

ZAKELIJKE VERHUIZING

BEDRIJFSVERHUIZING VOLLEDIG ONTZORGD

Zakelijk verhuizen
Particulier

Bedrijfsverhuizing

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je zakelijke verhuizing in Eindhoven of in regio Brabant? Bij Brabantse Verhuiscentrale bieden we professionele verhuisdiensten voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, commerciële sector, cultuursector en onderwijs. Kortom eigenlijk voor alle bedrijven en instellingen die de focus willen leggen op efficiëntie, betrouwbaarheid en gemak.

zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuizen van je bedrijf is in veel gevallen een behoorlijke uitdaging. Een uitdaging die wij ook zien en waar we veel over hebben nagedacht. Wij zorgen dat je verhuizing op de meest efficiënte manier zal worden uitgevoerd en dat je bedrijf zo min mogelijk downtime zal ervaren.  Of het nu gaat om werkplekken, apparatuur, een volledig magazijn, archieven, ziekenhuisbedden, een volledige school of fabriek. We geloven dat we op dit gebied alles al gezien hebben en koppelen de juiste expertise aan jouw opdracht om ook hier je het werk uit handen te kunnen nemen. 

Gedetailleerd draaiboek

Bij elke bedrijfsverhuizing is een gedetailleerd draaiboek van groot belang. Wij nemen hierin alles op dat van belang is om van de verhuizing een snelle en soepele operatie te maken.

 

Bij de Brabantse Verhuiscentrale werken we met een geautomatiseerd systeem om bedrijfsverhuizingen in goede banen te kunnen leiden. In dit systeem kunnen tot op het laatste moment wijzigingen worden aangebracht. De flexibiliteit die we hierdoor kunnen aanbieden zorgt ervoor dat je verlies in productiviteit tot een minimum beperkt blijft.

Interne bedrijfsverhuizing

Reorganisaties en de herstructurering van bedrijfsprocessen leiden regelmatig tot interne verhuizingen. Ook bij dit soort verhuizingen is de Brabantse Verhuiscentrale u graag van dienst!

 

Wij helpen je graag om de divisies en afdelingen binnen je organisatie naar een nieuwe interne locatie te verhuizen.

Referenties van bedrijfsverhuizingen

"Ik heb diverse verhuis projecten doorlopen met Tom Strang van de Brabantse Verhuiscentrale. Tom is een betrokken persoon die gaat voor maatwerk. En hij denkt graag mee op zoek naar de juiste oplossing. Hij en zijn collega’s sluiten goed aan bij ons team binnen de afdeling facilitaire diensten."

Bedrijf verhuizen

"Tom and his crew are very nice guys to work with, he does a great job at “value for money” ! They moved a TeleAtlas department in a swift and creative manner to the offices of TomTom Eindhoven. Good job, Tom ld like to recommend Brabantse Verhuiscentrale (BVC)"

Bedrijf verhuizen

"De Brabantse Verhuis Centrale is het verhuisbedrijf dat al meerdere complexe verhuizingen voor Vict heeft gedaan. Het gaat hierbij om gevoelige apparatuur. Deze zijn elke keer door Tom Strang met zijn mannen zonder problemen gedaan."

Bedrijf verhuizen

Meer dan alleen zakelijk verhuizen

Overigens zijn we onze zakelijke klanten op meerdere manieren van dienst. Zo verzorgen we de opslag en het beheer van een diversen archieven van een aantal grote zorginstellingen. Op deze wijze hebben deze instellingen geen fysieke (dure) ruimte nodig om archieven en dossiers op te slaan. De ruimte kan dus efficiënter worden benut en is er een volledig geautomatiseerd systeem, wat het mogelijk maakt om dossiers digitaal op te vragen en/of fysiek te laten bezorgen.

​Ook kunnen we voorzien in opslagruimte, wat je kunt zien als je extra magazijnruimte. Dus ben je bang dat je nieuwe vestigingsadres eigenlijk te klein is? Geen probleem. Met onze opslagruimte, welke toegankelijk is, is het probleem opgelost. Mooie bijkomstigheid is dat je je spullen zelf kunt komen ophalen of je laat ze bezorgen, zodat je ook daar geen omkijken meer naar hebt.

Wat daar weer mooi aan is, is het feit dat wij niet anders doen dan leveren aan consumenten en juist daar leveren waar anderen stoppen. Het leveren tot aan de drempel vinden we niet leuk. We willen graag in contact zijn met jouw klant, het artikel binnen op de juiste plaats zetten, het uitpakken en eventueel monteren doen we ook graag, zodat we op dit stuk echt een logistiek verlengstuk van je bedrijf zullen zijn.

 

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail vandaag nog en we komen graag een kop koffie met je drinken om alles eens rustig door te nemen.

bottom of page