top of page

BRABANTSE VERHUIS CENTRALE

ONTZORGEN

TIJDENS UW VERHUIZING

Verhuizen Eindhoven
Particulier

Particuliere

verhuizing

De Brabantse Verhuiscentrale ontzorgt u graag bij uw particuliere verhuizing. Verhuizen is een aangrijpende gebeurtenis. Uw vertrouwde thuis maakt plaats voor een nieuw avontuur. Is alles geregeld? Klopt de hypotheek? Is uw adreswijziging bij alle instanties in goede orde ontvangen? Er zijn zo veel facetten waar u zich op moet focussen dat de daadwerkelijke verhuizing vaak als een last wordt ervaren. Het is fijn als u hier geen omkijken naar heeft. Dat begrijpen wij maar al te goed! Bij ons heeft u alles met één afspraak tot in de puntjes geregeld. Dat geeft rust en ruimte. 

Verhuizen Brabant

Een goede voorbereiding

Elke verhuizing, groot, klein, nationaal of internationaal, vereist een gedegen voorbereiding. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze verhuisadviseur spreken we alles goed met u door. Alle mogelijkheden, wensen, eisen, opties en ervaringen zullen tijdens dit gesprek de revue passeren.

 

Dit leidt tot een transparant verhuisplan waarin alle gemaakte afspraken nog eens duidelijk op een rijtje worden gezet. De verhuisadviseur met wie u alles heeft besproken blijft ook tijdens de verhuizing uw vaste aanspreekpunt, dat is wel zo vertrouwd.

Kosten particuliere verhuizing

Het is belangrijk dat u een vertrouwd gevoel heeft bij de partij die uw verhuizing uit handen neemt. Daarnaast zijn natuurlijk de kosten van belang bij de keuze voor een verhuisbedrijf. Bij de Brabantse Verhuiscentrale begrijpen wij dat u onze prijsopgave vooraf graag wil vergelijken met die van andere aanbieders. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Zonder verdere verplichtingen kunt u bij ons een gratis offerte aanvragen.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft of meer wil weten over een particuliere verhuizing. Onze medewerkers helpen u graag!

Garantiecertificaat erkende verhuizers

Wanneer alles tot in de puntjes geregeld is kan de verhuisdag worden ingepland. Wij begrijpen dat het voor u ongemakkelijk kan voelen. Al uw bezittingen in een vreemde wagen, overgeleverd aan onbekenden. U kunt bij ons echter rekenen op zekerheid! Onze verhuizers zijn echte vakmannen met jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen.

 

Wij gebruiken innovatieve en milieuvriendelijke inpakmaterialen om uw inboedel veilig mee te verhuizen en beschikken over een modern wagenpark. Bovendien bent u met het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers bij ons verzekerd tot een bedrag van €100.000,00 op basis van de nieuwwaarde. Lees meer over dit garantiecertificaat op de website van Erkende Verhuizers.

Verhuizen met kinderen

Referenties particulier

"Onze verhuizing van België naar Waalre hebben we als zeer professioneel, prettig en ontspannen ervaren. In principe hebben we er geen omkijken naar gehad. Alles is onbeschadigd en goed verpakt overgebracht naar ons nieuwe huis. Dit alles door ervaren en vakkundige medewerkers. Het waren bovenal gezellige dagen, want er was natuurlijk ook tijd voor de nodige humor. Als we weer gaan verhuizen gaan we Brabantse Verhuiscentrale zeker weer inschakelen en ik kan ze iedereen aanraden die gaat verhuizen!! BVC….Ook voor jullie een goude plak!"

Pieter van den Hoogenband

"Ik heb de Brabantse Verhuis Centrale nu twee keer ingezet voor verhuizingen, zowel privé als zakelijk.
Uitstekend verlopen en strak gepland! Een aanrader als je wat moet verhuizen.”

Hr. van Lente

"Om 10 over 8 was daar dan het verhuisteam. Fris, verzorgd en zeer gemotiveerd! Het ging allemaal erg snel en vooral gezellig! Top gedaan jongens en Harry, nog bedankt voor het stevig maken van mijn oude bed!

Zonder jou hulp had ik dat nu weg kunnen gooien."

Mw G van den Dries

Bedrijfs

verhuizing

Het is belangrijk dat een bedrijfsverhuizing soepel en snel verloopt. Uw medewerkers moeten het werk zo snel mogelijk weer kunnen oppakken. Uw telefooncentrale moet gelijk weer werken en ook uw (computer)apparatuur moet direct weer worden aangesloten. Kiest u voor een zakelijke verhuizing met de Brabantse Verhuiscentrale? Dan wordt uw apparatuur veilig naar de nieuwe locatie gebracht. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsarchieven volgens een duidelijk systeem naar uw nieuwe werkplek worden getransporteerd. Uw waardevolle spullen zijn bij ons in goede handen! Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Bedrijfsverhuizing

Gedetailleerd draaiboek

Bij elke bedrijfsverhuizing is een gedetailleerd draaiboek van groot belang. Wij nemen hierin alles op dat van belang is om van de verhuizing een snelle en soepele operatie te maken.

 

Bij de Brabantse Verhuiscentrale werken we met een geautomatiseerd systeem om bedrijfsverhuizingen in goede banen te kunnen leiden. In dit systeem kunnen tot op het laatste moment wijzigingen worden aangebracht. De flexibiliteit die we hierdoor kunnen aanbieden zorgt ervoor dat uw verlies in productiviteit tot een minimum beperkt blijft.

Interne bedrijfsverhuizing

Reorganisaties en de herstructurering van bedrijfsprocessen leiden regelmatig tot interne verhuizingen. Ook bij dit soort verhuizingen is de Brabantse Verhuiscentrale u graag van dienst!

 

Wij helpen u graag om de divisies en afdelingen binnen uw organisatie naar een nieuwe interne locatie te verhuizen.

Bedrijfs verhuizing
Bedrijfs verhuizing

Installeren

Kiest u voor een bedrijfsverhuizing van de Brabantse Verhuiscentrale? Dan dragen wij niet alleen zorg voor het verantwoord verhuizen van uw goederen. Ook het installeren van uw apparaten, het afstellen van uw meubilair, het monteren van verlichting en het ophangen van schilderijen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Kortom: ook aan de nazorg is gedacht!

Verhuizen van Hightech apparatuur

Naast uw medewerkers is de (hightech) apparatuur binnen uw organisatie, zoals servers, computers en fabrieksmachines, van cruciaal belang. Dit zorgt ervoor dat alles draaiende blijft. Het transport van uw apparatuur vraagt dan ook om een speciale behandeling.

 

Met de inzet van hypermodern takelmateriaal en luchtgeveerde verhuiswagens met hydraulische laad- en losplateaus, garandeert de Brabantse Verhuiscentrale een veilig transport van uw apparatuur.

Referenties zakelijk

"Ik heb diverse verhuis projecten doorlopen met Tom Strang van de Brabantse Verhuiscentrale. Tom is een betrokken persoon die gaat voor maatwerk. En hij denkt graag mee op zoek naar de juiste oplossing. Hij en zijn collega’s sluiten goed aan bij ons team binnen de afdeling facilitaire diensten."

Bedrijf verhuizen

"Tom and his crew are very nice guys to work with, he does a great job at “value for money” ! They moved a TeleAtlas department in a swift and creative manner to the offices of TomTom Eindhoven. Good job, Tom ld like to recommend Brabantse Verhuiscentrale (BVC)"

Bedrijf verhuizen

"De Brabantse Verhuis Centrale is het verhuisbedrijf dat al meerdere complexe verhuizingen voor Vict heeft gedaan. Het gaat hierbij om gevoelige apparatuur. Deze zijn elke keer door Tom Strang met zijn mannen zonder problemen gedaan."

Bedrijf verhuizen

Internationaal

verhuizen

Gaat u internationaal verhuizen? Bij de Brabantse Verhuiscentrale beperken wij ons niet alleen tot Nederland. Ook voor een verhuizing naar het buitenland kunt u bij ons terecht. Bij dit soort verhuizingen komt doorgaans veel kijken. Zo krijgt u te maken met invoerrechten, uitvoerrechten, verzekeringen en douaneformaliteiten. Wij begrijpen dat u tijdens een grensoverschrijdende verhuizing veel aan uw hoofd heeft. Daarom regelen wij al dit soort zaken graag voor u.

Internationaal

Verhuisplan

Gaat u internationaal verhuizen? Dan stellen altijd wij samen met u een verhuisplan op. Voorafgaand aan de verhuizing komt onze verhuisadviseur bij u langs om alles met u af en door te spreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles volgens afspraak verloopt. Met een wereldwijd netwerk van rederijen, expediteurs en containerservices kunnen wij u verzekeren dat uw bezittingen veilig naar uw nieuwe onderkomen worden gebracht. Gaat uw inboedel over land? Dan worden uw bezittingen wagenbestendig verpakt. Wordt u inboedel over zee of met het vliegtuig getransporteerd? Dan worden ook hiervoor specifieke verpakkingstechnieken gebruikt.

Het emigratieproces

Wij begrijpen dat verhuizen naar het buitenland een aangrijpende aangelegenheid is. U krijgt te maken met een andere cultuur, omgeving, taal en klimaat. Voor nuttige en interessante informatie over het emigratieproces verwijzen wij u graag naar de website van Liefdevol Emigreren.

Contact internationaal verhuizen

Bent u op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf? De internationale verhuizers van de Brabantse Verhuiscentrale staan voor u klaar! Heeft u vragen over de gang van zaken of wilt u een indicatie van de kosten? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om een offerte afspraak met u in te plannen. Wij leiden uw internationale verhuizing graag in goede banen.

bottom of page