top of page

Kunsttransport

Veilig verhuizen van kunstschatten

Kunst transport BVC

Kunst transport

Particulier

Kunstwerken, museumstukken, erfstukken, antiek, een verzameling munten of postzegels. Allemaal meer dan alleen financieel waardevol. Vaak is er een onschatbare emotionele waarde, of een onschatbare culturele waarde van kracht. Brabantse Verhuiscentrale begrijpt de unieke zorg die nodig is bij het transporteren van kunst.

 

Als gespecialiseerd verhuisbedrijf in Eindhoven staat art handling garant voor het veilig transporteren van je kunstschatten. Buiten kostbaar zijn dit veelal items die onvervangbaar, maar ook uiterst kwetsbaar zijn. Een kunsttransport vraagt daarom om extra veiligheids- en voorzorgmaatregelen. Onze gekwalificeerde art handlers leiden het verhuizen van je schatten graag in goede banen.

Kunsttransport

Natuurlijk nemen we specifieke maatregelen om je kunst en/of waardevolle voorwerpen te transporteren. Onze art handling specialisten weten als geen ander welke verpakkingsmaterialen er gebruikt dienen te worden. Jouw schilderijen, beelden of antieke voorwerpen worden vanzelfsprekend zuurvrij verpakt. Het transport zal enkel in lucht geveerde verhuisauto's worden uitgevoerd. Op sommige momenten zullen we verhuisauto's zonder reclame inzetten om geen extra aandacht op het transport te vestigen. Jammer..Je ziet ons dan niet rijden, maar op deze wijze kunnen we wel aan de eisen en wensen van onze klanten voldoen. 

Veiligheid tijdens het kunsttransport

Kunsttransporteur met ervaring

Als ervaren kunsttransporteur hebben we een reputatie opgebouwd voor veilig en betrouwbaar kunstvervoer. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nodige voorzieningen om een stabiele en gecontroleerde omgeving te bieden voor het transport van kunstwerken, ongeacht grootte of fragiliteit.

Kom vrijblijvend in contact!

Het verhuizen van iedere kunstschat is maatwerk. Ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van de Brabantse Verhuiscentrale? Laat jouw gegevens dan gerust achter in ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvende offerte afspraak met je in om het art handling traject in alle rust met u door te spreken.

bottom of page