BRABANTSE VERHUIS CENTRALE

KEUKEN

TRANSPORT

Verhuizen Eindhoven
 

Regel je keukentransport met de Brabantse Verhuiscentrale!

Brabantse Verhuiscentrale is reeds vier generaties actief op het gebied van particuliere en zakelijke verhuizingen en op- en overslag. Wij zijn in deze jaren gespecialiseerd in het vervoer en leveren van meubelen en keukens naar de consument. 

Volledig Full Service, dus leveren, uitpakken, plaatsen, en het nadien verwijderen van afval is ons niet vreemd. U kunt zich richten op de verkoop en hoeft zich geen zorgen te maken over de levering. We kunnen het volledig logistieke proces uit handen nemen door middel van warehouseservices. 

Werkwijze bezorging

Wij stellen twee verhuizers/bezorgers ter beschikking voor het bezorgen van de keukens. De bezorgers plaatsen de losse keukenonderdelen conform uw tekening of op aanwijzing van de klant en/of op basis van logica en/of eigen inzicht. Steeds zullen we rekening houden met de

omgeving waarin we ons bevinden en zorg dragen voor een schone en droge binnenkomst m.b.v. schoonloopmaten. We kunnen bij nieuwe en kwetsbare vloeren desgewenst bescherming aanbrengen waar we de keuken op plaatsen om zo beschadigingen te voorkomen.

Installatieservice

Kiest u voor een keukentransport van de Brabantse Verhuiscentrale? Dan dragen wij niet alleen zorg voor het verantwoord verhuizen van de keuken. Ook het monteren, het installeren van apparaten, het monteren van verlichting en het ophangen van de afzuigkap kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij denken graag mee!

BVC_BUS_WEB.png
 

Wat onze klanten vinden

"Ik heb diverse verhuis projecten doorlopen met Tom Strang van de Brabantse Verhuiscentrale. Tom is een betrokken persoon die gaat voor maatwerk. En hij denkt graag mee op zoek naar de juiste oplossing. Hij en zijn collega’s sluiten goed aan bij ons team binnen de afdeling facilitaire diensten."

Bedrijf verhuizen

"Tom and his crew are very nice guys to work with, he does a great job at “value for money” ! They moved a TeleAtlas department in a swift and creative manner to the offices of TomTom Eindhoven. Good job, Tom ld like to recommend Brabantse Verhuiscentrale (BVC)"

Bedrijf verhuizen

"De Brabantse Verhuis Centrale is het verhuisbedrijf dat al meerdere complexe verhuizingen voor Vict heeft gedaan. Het gaat hierbij om gevoelige apparatuur. Deze zijn elke keer door Tom Strang met zijn mannen zonder problemen gedaan."

Bedrijf verhuizen

Duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij de Brabantse Verhuiscentrale hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd en waar mogelijk direct toegepast.

BVC_GROEN.jpeg
Bas.png

Koffie?

Lekker! We komen graag langs om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gebruik onderstaande buttons of stuur een mailtje naar Bas