top of page

BRABANTSE VERHUIS CENTRALE

KEUKEN

TRANSPORT

BVC_1841641255 groot.png
Keukentransport

Keukentransport:
Van opslag tot bezorging

Brabantse Verhuiscentrale is reeds vier generaties actief op het gebied van particuliere en zakelijke verhuizingen en op- en overslag. Wij zijn in die jaren uitgegroeid tot een allround, erkend verhuisbedrijf met verschillende disciplines.

 

We dwingen onze positie in de markt af door middel van het continu leveren van kwaliteit en hoogstaande totaaloplossingen op het gebied van verhuizen, transport en opslag.

 

Pro activiteit, innovatie, transparantie, maatschappelijk- en milieu verantwoord ondernemen zijn voor ons vanzelfsprekend!

Keukentransport

 • Bezorging van uw keukens in handen van gekwalificeerde professionals.
   

 • Bezorgen op moeilijk bereikbare plaatsen.
   

 • Bezorgen op hoogte, met verhuislift.
   

 • Nauwkeurige plaatsing, conform tekening.
   

 • Flexibele planning.
   

U kunt zich richten op de verkoop van uw keukens en hoeft zich geen zorgen te maken over de levering.

Keukenopslag

We kunnen het gehele logistiek proces voor u uit handen nemen:

 

 • In ontvangt nemen keuken en onderdelen.
   

 •  Controle op manco.
   

 • Alle commissieleveringen verzamelen en  samenbrengen tot 1 keukencommissie en uiteindelijk leveren.
   

 • Klantencontact

Box truck mockup.png
Bedrijfsverhuizing

Wat onze klanten vinden

"Ik heb diverse verhuis projecten doorlopen met Tom Strang van de Brabantse Verhuiscentrale. Tom is een betrokken persoon die gaat voor maatwerk. En hij denkt graag mee op zoek naar de juiste oplossing. Hij en zijn collega’s sluiten goed aan bij ons team binnen de afdeling facilitaire diensten."

Bedrijf verhuizen

"Tom and his crew are very nice guys to work with, he does a great job at “value for money” ! They moved a TeleAtlas department in a swift and creative manner to the offices of TomTom Eindhoven. Good job, Tom ld like to recommend Brabantse Verhuiscentrale (BVC)"

Bedrijf verhuizen

"De Brabantse Verhuis Centrale is het verhuisbedrijf dat al meerdere complexe verhuizingen voor Vict heeft gedaan. Het gaat hierbij om gevoelige apparatuur. Deze zijn elke keer door Tom Strang met zijn mannen zonder problemen gedaan."

Bedrijf verhuizen

Duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan bij de Brabantse Verhuiscentrale hoog in het vaandel. Trends in logistiek en transport worden op de voet gevolgd en waar mogelijk direct toegepast.

BVC_GROEN.jpeg
Bas.png

Koffie?

Lekker! We komen graag langs om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gebruik onderstaande buttons of stuur een mailtje naar Bas

bottom of page