top of page

PARTICULIER VERHUIZEN

VOLLEDIGE OP MAAT VERHUIZINGEN

Particulier verhuizen
Particulier

Op maat verhuizingen

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Eindhoven dat maatwerk oplossingen biedt tegen betaalbare tarieven? Ontdek wat Brabantse Verhuiscentrale voor je kan betekenen! We streven ernaar om iedere verhuizing stressvrij en soepel te laten verlopen, door het toepassen van maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw behoeften en budget.

Verhuizen Brabant

Particuliere verhuizing

Elke particuliere verhuizing, groot, klein, nationaal of internationaal, vereist een gedegen voorbereiding. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze verhuisadviseur spreken we alles goed met je door. Alle mogelijkheden, wensen, eisen, opties en ervaringen zullen tijdens dit gesprek de revue passeren.

 

Dit leidt tot een transparant particulier verhuisplan waarin alle gemaakte afspraken nog eens duidelijk op een rijtje worden gezet. De verhuisadviseur met wie je alles hebt besproken blijft ook tijdens de verhuizing jouw vaste aanspreekpunt, dat is wel zo vertrouwd.

Kosten particuliere verhuizing

Het is belangrijk dat je een vertrouwd gevoel krijgt bij de partij die jouw particuliere verhuizing uit handen neemt. Daarnaast zijn natuurlijk de kosten van belang bij de keuze voor een verhuisbedrijf. Bij de Brabantse Verhuiscentrale begrijpen wij dat je onze prijsopgave vooraf graag wil vergelijken met die van andere aanbieders. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Zonder verdere verplichtingen kan je bij ons een gratis offerte aanvragen.
 
Natuurlijk is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt of meer wil weten over een particuliere verhuizing. Onze medewerkers helpen je graag!

Erkende op maat verhuizingen

Wanneer alles tot in de puntjes geregeld is kan de verhuisdag worden ingepland. Wij begrijpen dat het voor je ongemakkelijk kan voelen. Al jouw bezittingen in een vreemde wagen, overgeleverd aan onbekenden. Je kunt bij ons echter rekenen op zekerheid! Onze verhuizers zijn echte vakmannen met jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen.

 

Wij gebruiken innovatieve en milieuvriendelijke inpakmaterialen om jouw inboedel veilig mee te verhuizen en beschikken over een modern wagenpark. Bovendien ben je met het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers bij ons verzekerd tot een bedrag van €100.000,00 op basis van de nieuwwaarde. Lees meer over dit garantiecertificaat op de website van Erkende Verhuizers.

Referenties van particuliere op maat verhuizingen

"Onze verhuizing van België naar Waalre hebben we als zeer professioneel, prettig en ontspannen ervaren. In principe hebben we er geen omkijken naar gehad. Alles is onbeschadigd en goed verpakt overgebracht naar ons nieuwe huis. Dit alles door ervaren en vakkundige medewerkers. Het waren bovenal gezellige dagen, want er was natuurlijk ook tijd voor de nodige humor. Als we weer gaan verhuizen gaan we Brabantse Verhuiscentrale zeker weer inschakelen en ik kan ze iedereen aanraden die gaat verhuizen!! BVC….Ook voor jullie een goude plak!"

Pieter van den Hoogenband

"Ik heb de Brabantse Verhuis Centrale nu twee keer ingezet voor verhuizingen, zowel privé als zakelijk.
Uitstekend verlopen en strak gepland! Een aanrader als je wat moet verhuizen.”

Hr. van Lente

"Om 10 over 8 was daar dan het verhuisteam. Fris, verzorgd en zeer gemotiveerd! Het ging allemaal erg snel en vooral gezellig! Top gedaan jongens en Harry, nog bedankt voor het stevig maken van mijn oude bed!

Zonder jou hulp had ik dat nu weg kunnen gooien."

Mw G van den Dries

bottom of page