top of page

OPSLAGBOX HUREN
IN EINDHOVEN

Veilig, voordelig, flexibel en snel je bezittingen opslaan

Opslagbox huren
Particulier

Opslagbox

Ben je op zoek naar een betrouwbare, makkelijke en simpele manier voor tijdelijke opslag in Eindhoven?

Met een opslagbox van het verhuisbedrijf Eindhoven: Brabantse Verhuiscentrale kun je veilig, flexibel, voordelig, snel en super makkelijk je bezittingen opslaan.

Opslagbox Eindhoven

opslagruimte huren eindhoven

Onze opslagboxen of storage units zijn ontworpen om je bezittingen veilig en beschermd op te slaan tijdens het verblijf bij ons. Zie het als een soort van inboedelhotel, waar alles lekker warm en veilig kan worden opgeslagen.

Onze opslagboxen kunnen worden ingezet voor tal van mogelijkheden, zoals; Meubelen, volledige inventaris, archieven of seizoensgebonden artikelen.

 

Of je nu een kleine opslagbox voor een paar items nodig hebt of je wilt je volledige inboedel opslaan in een storage unit. We hebben overal een oplossing voor. 

Opslaan van goederen

Wil je (een gedeelte van) jouw inboedel voor kortere of langere tijd opslaan en vind je het vervelend jouw bezittingen bij vrienden of familie achter te laten? Huur dan een opslagbox van de Brabantse Verhuiscentrale. 

 

Heb je vragen over het huren van een opslagbox of wil je een opslagruimte huren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Afmetingen van onze opslagbox

Wij bieden een opslagruimte aan van circa 9 m3.

(2.20 meter hoog, 1.80 meter breed, 2.40 meter diep). 

 

Het is nu ook mogelijk om de opslagbox(en) voor jouw deur te laten bezorgen, zelf in te laden en later weer op te laten halen. Snel, makkelijk en simpel.

We verwijzen u dan ook graag naar onze partner. www.opslagthuisbezorgd.nl

Vrijblijvend contact

Zoekt je een betrouwbare opslagruimte voor jouw goederen? Dan ben je bij de Brabantse Verhuiscentrale aan het juiste adres.  Onze opslagruimtes zijn 2.20 meter hoog, 1.80 meter breed en 2.40 meter diep en kosten € 45,- per maand. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden!

bottom of page