top of page

BRABANTSE VERHUIS CENTRALE

VEILIG VERHUIZEN

VAN KUNSTSCHATTEN

Brabantse verhuiscentrale BVC

Art

handling

Particulier

Als specialist in art handling staat de Brabantse Verhuiscentrale garant voor het veilig transporteren van uw kunstschatten. Uw kunstobjecten zoals schilderijen, beelden of antieke objecten zijn kostbaar, onvervangbaar en vaak zeer kwetsbaar. Een kunsttransportvraagt daarom om extra veiligheids- en voorzorgsmaatregelen. Onze gekwalificeerde art handlers leiden het verhuizen van uw kunst graag in goede banen.

Art handling

Veiligheids- en voorzorgsmaatregelen

Natuurlijk nemen wij specifieke veiligheids- en voorzorgsmaatregelen om uw kunstobjecten en andere waardevolle voorwerpen veilig te transporten. Onze art handling specialisten weten als geen ander welke verpakkingstechnieken er gebruikt moeten worden. Uw schilderijen, beelden of antieke voorwerpen worden vanzelfsprekend zuurvrij verpakt. De transportwagens waar wij mee werken zijn luchtgeveerd en voorzien van een klimaatbeheersingssysteem, hierdoor worden uw kunstvoorwerpen altijd onder de juiste omstandigheden getransporteerd. Daarnaast maken wij gebruik van verhuisauto’s zonder reclame en wordt er extra beveiliging ingezet wanneer dit noodzakelijk is.

Het gehele Art handling traject

Wij zetten onze gespecialiseerde transportmethodes in om kunst te vervoeren voor musea, kunstbeurzen en galerijen. Daarnaast kunnen natuurlijk ook kunsthandelaren en particuliere verzamelaars bij ons terecht. Wij nemen het gehele verhuistraject graag voor u uit handen. We ontfermen ons over het verpakken en veilig transporteren van uw kunst en kunnen u desgewenst ook ondersteunen bij het installeren van uw waardevolle voorwerpen. Wij ontzorgen u graag volledig. U heeft er op deze manier zelf geen omkijken meer naar en dat is wel zo prettig wanneer het om dergelijke kostbaarheden gaat.

Een vrijblijvende offerte

Het verhuizen van iedere kunstschat is maatwerk. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van de Brabantse Verhuiscentrale? Laat uw gegevens dan gerust achter in ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvende offerte afspraak met u in om het art handling traject in alle rust met u door te spreken.

bottom of page