Verhuisbedrijf den Bosch

verhuisbedrijf den bosch
Zoekt u een verhuisbedrijf in Den Bosch? Wij zijn een verhuisbedrijf dat uw wensen centraal stelt. Dat betekent dat we er alles aan doen om u een gerust gevoel te geven. U weet vooraf exact wat u kunt verwachten, wij komen altijd onze afspraken na. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn daarom een van onze typerende kernwaarden. Wat ons verder uniek maakt, is dat wij:

  • al vier generaties lang in het vak zitten
  • Erkende Verhuizers zijn
  • persoonlijk en zorgvuldig onze diensten leveren
  • gekozen zijn tot de Beste Verhuizer van Eindhoven
  • uw spullen tijdelijk opslaan in een beveiligde opslagruimte

Onze expertise

We zitten al vier generaties in het vak waardoor we inmiddels aangesloten zijn bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit zorgt ervoor dat goede algemene voorwaarden gelden bij een verhuizing die wij voor u verzorgen. De Organisatie van Erkende Verhuizers kan namelijk optreden als onafhankelijke adviseur bij een mogelijk geschil. Daarnaast verhuist u onder de dekking van het garantiecertificaat. Als wij onverhoopt uw verhuizing niet kunnen uitvoeren, dan hebt u garantie op een vervangende verhuizer. Ten slotte is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd tot een bedrag van €100.000,-.

Onze diensten in Den Bosch

Wij bieden u een zeer persoonlijke en zorgvuldige dienstverlening waardoor het niet uitmaakt of het particuliere verhuizingen of zakelijke verhuizingen betreft. Daarnaast bieden wij u bij kleine verhuizingen hulp bij verhuizen aan. Verder hebben we voor het transporteren van kunst gespecialiseerde verhuisexperts die beschikken over de juiste expertise om uw kostbare goederen zorgvuldig te verhuizen. Wij weten zelfs hoe we het u gemakkelijk kunnen maken om te verhuizen met kinderen. U kunt ook een verhuislift huren indien u onvoldoende ruimte hebt in de trappenhuizen, bijvoorbeeld voor het vervoeren van uw meubels. Als u (onverhoopt) niet gelijk in uw nieuwe woning kunt verhuizen, dan kunt voor (tijdelijke) opslag van uw inboedel bij ons terecht.

Verhuisbedrijf Den Bosch: wij helpen u graag!

We vinden het als verhuisbedrijf vooral belangrijk dat u op de verhuisdag een gerust gevoel heeft. Wij hebben de ervaring en het vakmanschap dat nodig is om u dat geruste gevoel te geven bij uw verhuizing in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze verhuisdiensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar!