top of page

Nieuws
Brabantse
Verhuis Centrale

INTERNE VERHUIZING: ONDERSCHAT HET NIET

Bijgewerkt op: 19 mrt.

Bij een interne zakelijke verhuizing worden afdelingen of individuele werkplekken voortaan ondergebracht op een nieuwe locatie. Intern verhuizen vindt vaak plaatst als gevolg van een reorganisatie of herstructurering, maar ook een renovatie of verbouwing kan ervoor zorgen dat er geschoven moet worden met werkruimtes. Moet de HR-afdeling plaatsmaken voor de salesafdeling omdat het management heeft besloten dat het beter is om de marketing- en communicatieafdeling op dezelfde verdieping te huisvesten? Moet ICT wisselen met financiën omdat de ene afdeling uit zijn voegen barst, terwijl de andere voldoende ruimte over heeft? Schakel dan de Brabantse Verhuiscentrale in om uw interne verhuizing in goede banen te leiden!


SPECIFIEKE PIJNPUNTEN

Een interne verhuizing mag niet worden onderschat. Het verschuiven van complete afdelingen binnen uw bedrijf is een complex proces. We zien vaak dat dozen niet gelabeld worden waardoor papierwerk in de war raakt. Ook komt het regelmatig voor dat de infrastructuur op bepaalde locaties niet passend is voor de afdeling die er gehuisvest moet worden of dat er nog niet is nagedacht over de precieze indeling van de ruimtes, waardoor dit onnodig veel tijd in beslag neemt. Een bedrijfsverhuizing, zowel intern als extern, mag het werk niet te lang stilleggen.


EEN EFFICIËNTE INTERNE VERHUIZING

Efficiënt verhuizen is bij een interne verhuizing van bijzonder groot belang. Uw medewerkers moeten zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen en afdelingen die niets met de verhuizing te maken hebben, moeten hun werkzaamheden gewoon kunnen blijven uitvoeren. Deelt u uw bedrijfspand met andere organisaties, dan is het natuurlijk ook van groot belang dat zij geen overlast ervaren. Klanten moeten gewoon kunnen worden ontvangen zonder te struikelen over verhuisdozen of onder de voet te worden gelopen door verhuizers.


SCHAKEL DE BRABANTSE VERHUISCENTRALE IN!

Wilt u uw interne verhuizing soepel en efficiënt laten verlopen? Schakel dan de hulp van de Brabantse Verhuiscentrale in. U kunt ons niet alleen inschakelen om meubels van locatie A naar B te brengen, ook het (de)monteren van meubels, het aansluiten van apparatuur en het ophangen van lampen en schilderijen kunt u bij ons onderbrengen. Zo ontzorgen wij u van A tot Z bij uw interne verhuizing. Natuurlijk stellen wij graag een aantrekkelijke prijs voor u samen. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u uw vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden!

Recente blogposts

Alles weergeven

KOELKAST VERHUIZEN? HIER LEEST U HOE!

Een koelkast verhuizen lijkt gemakkelijk maar blijkt vaak toch lastig te zijn, er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden tijdens uw keukentransport. Een koelkast kunt u natuurlijk

Comments


bottom of page