top of page

Nieuws
Brabantse
Verhuis Centrale

KLEINE VERHUIZING? KLEIN BUDGET? KLEINE ZORGEN!

Bijgewerkt op: 19 mrt.

Gaat u particulier verhuizen naar een kleinere woning waarvoor u weinig inboedel mee zult nemen? Heeft u een eenpersoonshuishouden? Of heeft u een kleine verhuizing, maar desondanks niet genoeg mankracht? Ook bij een kleine verhuizing kunt u bij ons hulp bij verhuizen inschakelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld één meubelstuk en een aantal dozen of het verhuizen van dozen met kleding en boeken. Wij vertellen u graag hoe wij u tot dienst kunnen zijn bij uw kleine verhuizing, binnen uw budget!


SENIORENVERHUIZING

Bent u senior en gaat u binnenkort verhuizen, maar kunt u niet alle inboedel meenemen door de grootte van uw nieuwe woning? Door onze specialisatie in het verrichten van kleine verhuizingen, kunnen wij u een handje helpen bij uw verhuizing. Dit proces kan zowel lichamelijk als geestelijk moeizaam verlopen. U bent wellicht niet goed ter been waardoor het tillen en dragen van verhuisdozen niet prettig is. Wij maken het gemakkelijker voor u door onze diensten aan te bieden en uw verhuizing zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u snel verhuist en zich weer zo snel mogelijk thuis voelt in uw nieuwe woning!

STUDENTENVERHUIZING

Heb je een leuke woning gevonden in de regio Eindhoven, maar kom je net wat handen tekort om te verhuizen? Wij bieden jou een goede combinatie van service en tarieven waardoor jouw kleine verhuizing zo spoedig mogelijk verloopt. Ondanks dat we beschikken over professionele verhuizers en gebruik maken van hulpmiddelen, hanteren we daarnaast ook nog lage prijzen. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, kun je van tevoren een offerte aanvragen waarop we precies aangeven hoe de kosten zijn verdeeld. Zo heb je gelijk een goed beeld en een duidelijk overzicht van je verhuizing.


WAT IS INBEGREPEN BIJ EEN KLEINE VERHUIZING?

Afhankelijk van de diensten die u nodig hebt voor de verhuizing, kunnen wij voor u een offerte op maat maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Beschikking over maximaal twee ervaren verhuizers

  • Beschikking over een verhuiswagen van minimaal 35 m3, inclusief laadklep

  • Verhuizen van verhuisdozen

  • Assurantie tijdens transport

  • Professioneel verhuismateriaal (verhuisdekens, meubelhondjes, steekwagen, et cetera)


Gaat u liever zelf aan de slag? Ook dan helpen we u graag verder met het verhuren van verhuismateriaal.


HULP BIJ EEN KLEINE VERHUIZING?

Wij zijn u graag tot dienst! We helpen u een handje bij uw verhuizing in de regio Eindhoven. U kunt hier een offerte aanvragen. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Recente blogposts

Alles weergeven

KOELKAST VERHUIZEN? HIER LEEST U HOE!

Een koelkast verhuizen lijkt gemakkelijk maar blijkt vaak toch lastig te zijn, er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden tijdens uw keukentransport. Een koelkast kunt u natuurlijk

Comments


bottom of page