top of page

Nieuws
Brabantse
Verhuis Centrale

Pianovervoer Eindhoven

Bijgewerkt op: 4 jul.

Bij een verhuizing zien wij van het Eindhovense verhuisbedrijf BVC vaak dat er eerst over de simpele dingen wordt nagedacht, zodat de eerste dozen gevuld kunnen worden. Maar het is ook van belang om na te denken over spullen die lastiger te verplaatsen zijn, zoals huishoudelijke apparaten of muziekinstrumenten. Deze bezittingen zijn voor u natuurlijk van grote waarde en verdienen net dat beetje extra zorg. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verhuizen van uw piano? Bij de Brabantse Verhuiscentrale staan wij stil bij uw behoeften en wensen en werken wij als specialist in Kunst transport graag samen. Na jarenlange ervaring met verhuizingen zijn wij zeker geen leken meer!


PIANO VERHUIZEN MET DE BRABANTSE VERHUISCENTRALE

U kunt met een gerust hart een volledige verhuisklus aan ons uitbesteden. In dat geval heeft u geen reden tot zorgen. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om gedeeltelijk de hulp van de Brabantse Verhuiscentrale in te schakelen.


U beschikt tegen een vast tarief over een aantal van onze verhuizers, die u kunnen helpen met middelen als een verhuiswagen, dozen of transport. Deze hulp is met name interessant wanneer u zelf handen te kort komt bij uw verhuizing of goederen als een piano of een vleugel wilt verhuizen.


Mocht u in staat zijn zelf mee te helpen, dan delen wij hieronder een aantal tips om het verhuizen van piano’s of vleugels veiliger en tegelijkertijd minder kostbaar maken.
TIPS VOOR HET VERHUIZEN VAN EEN PIANO

Tip 1:

Neem voorzorgsmaatregelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het gelijk maken van de vloer in de ruimte waar de piano komt te staan. Wij gebruiken professionele rijplaten om de vloer te beschermen tegen het zware gewicht, maar dit is gemakkelijker wanneer de ondergrond gelijk loopt.


Tip 2:

Een piano weegt 150 tot 350 kilo, een gewicht dat vaak wordt onderschat! Wanneer een piano wordt verplaatst is het in sommige gevallen noodzakelijk om de piano op te tillen. Zorg dus dat er voldoende mankracht aanwezig is om hier eventueel bij te helpen.


Tip 3:

U wilt natuurlijk geen schade aan uw object. Bescherm de piano daarom met zacht materiaal zoals een verhuisdeken of noppenfolie. Op deze manier voorkomt u niet alleen schade aan de piano of vleugel, maar ook in huis blijven muren of deuren eerder schadevrij.


Tip 4:

Het stemmen van een piano wordt niet aangeraden direct na een verhuizing, omdat deze een tijd nodig heeft om te acclimatiseren. Het stemmen van een piano hangt van vele omgevingsfactoren af. Wacht hier daarom een aantal maanden mee.


PIANOVERVOER EINDHOVEN UITBESTEDEN

De bovenstaande tips zullen u hopelijk helpen met het verhuizen van uw piano. Natuurlijk is het ook mogelijk deze klus volledig aan ons uit te besteden.


Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in één van de diensten van BVC? Neem dan gerust contact op. Dit kan via ons websiteformulier of via telefoonnummer 040 248 3250. Dan zien we u graag voor een kennismakingsgesprek!

Recente blogposts

Alles weergeven

KOELKAST VERHUIZEN? HIER LEEST U HOE!

Een koelkast verhuizen lijkt gemakkelijk maar blijkt vaak toch lastig te zijn, er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden tijdens uw keukentransport. Een koelkast kunt u natuurlijk

Comentários


bottom of page