top of page

Nieuws

Brabantse

Verhuis Centrale

VERHUISMATERIAAL HUREN BIJ DE BVC

Ook voor het huren van verhuismateriaal kunt u bij de Brabantse Verhuiscentrale terecht. Wij begrijpen dat niet iedereen behoefte heeft aan een compleet verzorgde verhuizing. Wij bieden daarom verhuisoplossingen voor ieder budget. U kunt bij ons verhuismateriaal huren en de verhuizing zelf verzorgen, of u compleet laten ontzorgen door onze vakkundige verhuizers. Hieronder treft u een korte lijst aan van alle verhuismaterialen die wij graag voor u ter beschikking stellen.


VERHUISMATERIALEN:

– Verhuisdozen (alleen te koop) – Verhuistape (alleen te koop) – Meubelhondjes – Steekwagentjes – Verhuisdekens – Een verhuislift


EFFICIËNT VERHUIZEN MET HET JUISTE MATERIAAL

Het juiste verhuismateriaal zal de verhuisdag een stuk efficiënter laten verlopen. Met steekwagentjes en meubelhondjes zullen uw goederen in no-time ingeladen kunnen worden in de verhuiswagen. Een verhuislift is ideaal voor verhuizingen op hoogte én voor verhuizingen van of naar oudere woningen waarbij het trappengat erg smal is. Daarnaast raden wij u aan zo veel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen, welke indien gewenst bij ons kunnen worden gekocht. Verhuisdozen kunnen gemakkelijk worden opgestapeld in de verhuiswagen en dat werkt snel en efficiënt. Tot slot helpen onze verhuisdekens u uw goederen te beschermen! Met onze verhuismaterialen vervoert u uw goederen veilig en snel naar uw nieuwe locatie.


GEBAAT BIJ EXTRA VERHUISHULP?

Heeft u naast professioneel verhuismateriaal ook baat bij twee ervaren verhuizers? Dan is de dienst ‘hulp bij verhuizen’ iets voor u. Wij stellen dan een halve dag (vier uur) twee ervaren verhuizers voor u ter beschikking inclusief verhuismateriaal en verhuiswagen! Neem eens een kijkje op de pagina ‘hulp bij verhuizen’ om te achterhalen wat bij deze dienst allemaal is inbegrepen.


VERHUISMATERIAAL HUREN BIJ DE BRABANTSE VERHUISCENTRALE

Wilt u verhuismateriaal huren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen onze verhuismaterialen al voor een kleine prijs voor u ter beschikking. Heeft u vragen of wilt u graag gebruik maken van onze aanvullende diensten? Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Recente blogposts

Alles weergeven

Een koelkast verhuizen lijkt gemakkelijk maar blijkt vaak toch lastig te zijn, er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Een koelkast kunt u natuurlijk niet demonteren en in klein

bottom of page