top of page

Nieuws
Brabantse
Verhuis Centrale

Opslag huren

Bijgewerkt op: 4 jul.

Is uw huis verkocht maar heeft u nog geen andere woonruimte kunnen vinden? Moet de opbergzolder wegens gezinsuitbreiding plaats maken voor een kinderkamer? Gaat u verbouwen of renoveren? Dan is het makkelijk als u uw spullen ergens kunt opslaan. Maak gebruik van onze opslag en huur een opslagbox.


Een Veilige Opslagoplossing op Maat

Al onze opslagboxen zijn schoon en droog en bieden uw verschillende mogelijkheden om het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u het hele traject aan ons uitbesteden. Wilt u de inboedel tijdelijk opslaan tot het nieuwe huis af is? We komen het op de oude locatie ophalen en brengen het weer naar het nieuwe huis en helpen u natuurlijk ook graag met de verhuizing. Op deze manier organiseren wij het gehele traject en is het snel en makkelijk geregeld.


Onze opslagbox

U kunt uw waardevolle spullen met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij bieden een opslagruimte aan vanaf circa 9m³ voor maar €1,49 per dag . Onze opslaglocatie waar de opslagboxen worden bewaard beschikt over betrouwbare brand- en inbraakbeveiliging. Uw waardevolle bezittingen die u opslaat zijn verzekerd. Het brand- en inbraakbeveiligingssysteem is standaard in al onze huurprijzen inbegrepen


Doe het zelf opslagbox

U kunt ook kiezen voor een doe het zelf opslagbox. Uw inboedel in erg persoonlijk en dat begrijpen we bij de Brabantse Verhuiscentrale erg goed. Met de doe het zelf opslagbox kunt u uw persoonlijke spullen zelf in- en uitpakken. U huurt een opslagbox voor een bepaalde tijd. Deze kunt u zelf in- en uitladen en dan op een geschikt moment vervoeren naar een nieuw adres. De opslagbox op een gewenste locatie laten bezorgen kan natuurlijk ook.


Contact

Opslagbox in een opslagruimte
Opslag units in een opslagloods

Wilt u (een gedeelte van) uw inboedel voor kortere of langere tijd opslaan en vindt u het vervelend uw bezittingen

bij vrienden of familie achter te laten? Huur dan een opslagbox van de Brabantse Verhuiscentrale. Uw voorraad opslaan? bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een tijdelijke opslagruimte.


Heeft u vragen over het huren van een opslagbox of wilt u een opslagruimte huren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Recente blogposts

Alles weergeven

TIJDELIJKE OPSLAG NODIG? BVC BIEDT DE OPLOSSING!

Heeft u ook genoeg van de uit de hand gelopen hobby van uw man of vrouw? U zult de eerste niet zijn waar het huis langzaamaan steeds voller raakt met modelvliegtuigen, breiwerkjes, fotoafdrukken op ca

Comments


bottom of page