top of page

Nieuws
Brabantse
Verhuis Centrale

TIJDELIJKE OPSLAG NODIG? BVC BIEDT DE OPLOSSING!

Bijgewerkt op: 12 mrt.

Heeft u ook genoeg van de uit de hand gelopen hobby van uw man of vrouw? U zult de eerste niet zijn waar het huis langzaamaan steeds voller raakt met modelvliegtuigen, breiwerkjes, fotoafdrukken op canvas of Mariabeeldjes. Of geeft u binnenkort bijvoorbeeld een groot feest, maar wilt u uw meubels liever niet tijdelijk buiten in de regen of sneeuw hoeven plaatsen? Of zou u het liefste alle oude schoenen en kleren van uw partner de kamer uit willen? Wanneer u denkt geen oplossing meer te kunnen vinden voor het gebrek aan ruimte in huis, overweeg dan het huren van een tijdelijke opslagruimte in Eindhoven

MOGELIJKHEDEN VOOR TIJDELIJKE OPSLAG

Wij herkennen dit soort gevallen van ruimte tekort uit de dagelijkse werkzaamheden als verhuisbedrijf in Brabant. Gezellige mensen die graag bij elkaar op de koffie komen, maar dat wil je natuurlijk wel in een opgeruimd huis kunnen doen. Daarom biedt de Brabantse Verhuiscentrale naast volledige begeleiding van de verhuizing ook tijdelijke opslagruimte aan. Tijdelijke opslag is niet alleen ideaal bij verhuizingen of verbouwingen, maar het is voor vele verschillende logistieke problemen een uitkomst.


WAT HOUDT TIJDELIJKE OPSLAG PRECIES IN?

Wij hebben veel ervaring met het opslaan van goederen. Bij ons bent u zeker van de grootste zorg rondom veiligheid. Onze opslaglocatie is beveiligd tegen brand- en inbraakbeveiliging en uw bezittingen zijn verzekerd. Wanneer u kiest voor tijdelijke opslag van BVC, kiest u voor:

EEN VAST BEDRAG PER MAAND

Dit bedrag is inclusief een klimaatbeheersingssysteem, de brand- en inbraakbeveiliging en de inboedelverzekering. Meer specifieke informatie over onze opslagpakketten kunt u vinden onder inboedelopslag.


FLEXIBILITEIT

Tijdelijk betekent bij ons vooral flexibel. U kunt een ruimte of container per maand huren en u heeft hiertoe toegang na één belletje. Wanneer u niet langer behoefte heeft aan de extra vierkante meters, is het pakket direct opzegbaar.


OPSLAG ZONDER ZORGEN

U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadiging, vernieling, langdurige contracten of transport. Wij halen een opslagcontainer desgewenst bij u voor de deur op en leveren deze na opzegging weer op het juiste adres af. De keus is daarom snel gemaakt!


DE BESTE BEDRIJFSOPLOSSING RONDOM VOORRAADBEHEER

Ook bedrijven kunnen te maken krijgen met seizoenswisselingen of tijdelijke opslag voor goederen.  Bij de Brabantse Verhuiscentrale kunt u als bedrijf terecht voor het uit handen geven van uw voorraad. De goederenstroom kan volledig geoptimaliseerd worden en tegelijk behoudt u de controle.


EEN JUISTE INSCHATTING VAN DE BENODIGDE RUIMTE

Door onze ervaring weten wij met hoeveel ruimte u rekening dient te houden bij tijdelijke opslag. Voor het opslaan van twee volledige kamers heeft u gemiddeld 6 tot 12 kubieke meter nodig. De mogelijkheden voor tijdelijke opslag zijn echter divers, dus ook voor een aantal dozen of een volledige villa kunt u bij BVC terecht.


WANNEER KAN TIJDELIJKE OPSLAG VAN PAS KOMEN?

Sluit het verlaten van uw oude woning niet aan bij het betrekken van uw nieuwe woning? Of weet u niet wat u tijdelijk met meubels of dozen moet doen in geval van een verbouwing? In al deze gevallen kan het gebruik maken van onze dienst van toepassing zijn. Denkt u bijvoorbeeld ook aan:

  • Tijdelijke opslag bij verbouwing of renovatie

  • Tijdelijke opslag bij verhuizing

  • Tijdelijke opslag bij gezinsuitbreiding

  • Tijdelijke opslag bij verblijf in buitenland

  • Tijdelijke opslag bij overlijden

  • Tijdelijke opslag voor bedrijven

Heeft u interesse in tijdelijke opslag of behoefte aan extra vierkante meters? Wat de reden voor u ook is, wij staan klaar om te helpen. Neem gerust contact op met de Brabantse Verhuiscentrale voor meer informatie.

Recente blogposts

Alles weergeven

VERHUISMATERIAAL HUREN BIJ DE BVC

Ook voor het huren van verhuismateriaal kunt u bij de Brabantse Verhuiscentrale terecht. Wij begrijpen dat niet iedereen behoefte heeft aan een compleet verzorgde particuliere verhuizing. Wij bieden d

Comments


bottom of page