top of page

Nieuws
Brabantse
Verhuis Centrale

WAT KOST EEN VERHUIZING? ZO KOMEN DE VERHUISKOSTEN TOT STAND

Bijgewerkt op: 19 mrt.

Wij krijgen regelmatig de vraag wat zijn nou de kosten van een verhuisservice?. Logischerwijs hangen de kosten van uw verhuizing af van verschillende factoren. In dit artikel bespreken we waar de kosten van een verhuizing op worden gebaseerd. Op deze manier heeft u een indicatie van de verhuiskosten en weet u hoeveel geld u voor uw verhuizing moet reserveren.

  1. Transportkosten De kosten van uw verhuizing zijn afhankelijk van de afstand tussen uw oude en nieuwe locatie. Een verhuizing binnen een straal van 20 kilometer kost natuurlijk minder dan een verhuizing naar de andere kant van Nederland, of misschien zelfs naar de andere kant van de wereld. Daarnaast bepaald ook de soort verhuiswagen die ingezet moet worden een gedeelte van de verhuisprijs; wij hebben verschillende formaten verhuisvrachtwagens. Aan de hand van uw situatie bepalen we welk transportmiddel het best kan worden ingezet.

  2. Kosten van (extra) verhuizers De verhuisprijs is tevens afhankelijk van het aantal verhuizers dat bij uw verhuizing moet worden ingezet. Wij bekijken aan de hand van de grootte van uw huishouden en de hoeveelheid huisraad hoeveel verhuismannen u nodig heeft. Zij zijn in staat snel en vakkundig uw inboedel in- en uit de verhuiswagen te halen en naar de juiste locatie te brengen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf mee te helpen met sjouwen. U moet hier lichamelijk dan natuurlijk wel toe in staat zijn.

  3. Verhuizen in het weekend Ook de verhuisdag is van belang bij het berekenen van de verhuiskosten. In het weekend betaalt u, bij ons én bij veel andere verhuisbedrijven, een toeslag. Verhuizen op een doordeweekse dag bespaart dus op de verhuiskosten. In sommige gevallen raden wij u juist wél aan te verhuizen op een zaterdag en/of zondag. Bijvoorbeeld als het gaat om een bedrijfsverhuizing en u de continuïteit van uw bedrijf wilt waarborgen.

  4. Extra services Kosten voor het huren van een verhuislift of het met extra zorg verhuizen van kunst of antiek, zijn niet standaard in de offerte opgenomen. Dit geldt ook voor het demonteren en eventueel inpakken van uw huisraad. Wij ontzorgen u echter graag! Wilt u gebruikmaken van deze services? Dan wordt hiervoor een klein bedrag bij de verhuiskosten opgeteld.

  5. Ondersteuning van het verhuisbedrijf Tot slot betaalt u bij sommige verhuisbedrijven ook voor de extra dienstverlening die wordt aangeboden. Bij de Brabantse Verhuiscentrale vinden we het belangrijk dat uw verhuizing vlot, soepel en prettig verloopt. Daarom stellen we samen met u een verhuisplan op. Dit plan wordt opgesteld naar aanleiding van een gesprek met één van onze verhuisadviseurs waarin al uw eisen, wensen en verwachtingen worden besproken.

INDICATIE VERHUISKOSTEN

Uit het bovenstaande blijkt dat de vraag: ‘wat kost een verhuizing?’ niet eenduidig beantwoord kan worden. De verhuiskosten zijn afhankelijk van tal van verschillende factoren. Toch kunnen we u wel een indicatie geven van onze verhuisprijzen. Een exacte prijs ontvangen kan natuurlijk ook! Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat uw gegevens achter in het contactformulier gratis advies op locatie, wij komen dan graag bij u langs om te bekijken wat uw verhuizing gaat kosten.


GOEDKOOP(ER) VERHUIZEN?

Natuurlijk heeft niet iedereen baat bij een compleet verzorgde verhuizing. Brengt u uw verhuisdozen zelf naar uw nieuwe bestemming en heeft u enkel hulp nodig bij het verhuizen van de grote, zware stukken? Dan is onze dienst hulp bij verhuizen iets voor u! Voor €500,00inclusief btw, kunt u een halve dag (vier uur) gebruik maken van twee ervaren verhuizers, een verhuiswagen en alle benodigde verhuismaterialen.


CONTACT

Iedere verhuizing is anders en aan iedere verhuizing hangt dus een ander prijskaartje. Via dit artikel en de indicatietarieven op onze tarievenpagina, hopen we echter dat u een beter beeld heeft kunnen vormen van de te verwachten verhuiskosten. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Recente blogposts

Alles weergeven

KOELKAST VERHUIZEN? HIER LEEST U HOE!

Een koelkast verhuizen lijkt gemakkelijk maar blijkt vaak toch lastig te zijn, er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden tijdens uw keukentransport. Een koelkast kunt u natuurlijk

PIANO VERHUIZEN IN EINDHOVEN EN OMSTREKEN

Bij een verhuizing zien wij van BVC vaak dat er eerst over de simpele dingen wordt nagedacht, zodat de eerste dozen gevuld kunnen worden. Maar het is ook van belang om na te denken over spullen die la

Comments


bottom of page