top of page

Nieuws
Brabantse
Verhuis Centrale

Verhuisbericht maken Whatsapp

Verhuisbericht maken Whatsapp? De 6 tips voor een perfect bericht

Verhuizen is vaak een stressvolle periode. Als erkend particulier verhuisbedrijf weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om een verhuisbericht op te stellen. Deel daarom je verhuisbericht via WhatsApp en maak het jezelf makkelijk, zodat je de focus kunt blijven houden op het inpakken of uitpakken van je verhuisdozen. In deze blog ontdek je hoe je op een efficiënte en vriendelijke manier een verhuisbericht maakt en deelt met je vrienden, familie en kennissen.

 

Verhuisbericht maken Whatsapp

Waarom kiezen voor WhatsApp?

WhatsApp is een van de meest gebruikte communicatieplatforms ter wereld en biedt een snelle en makkelijke manier om berichten te delen. Het delen van een verhuisbericht via WhatsApp stelt je in staat om snel een grote groep mensen op de hoogte te brengen, zonder gedoe met fysieke kaarten of individuele berichten.

 

Hoe maak je een effectief verhuisbericht op Whatshapp?

 

1 Begin met een persoonlijke begroeting. 

Voordat je de details van je verhuizing deelt, is het belangrijk om een persoonlijke begroeting toe te voegen. Dit kan variëren van een eenvoudige 'Hallo allemaal" tot een meer formele begroeting, afhankelijk van je relatie met de ontvangers.


2 Geef de datum door van je verhuizing en uiteraard je nieuwe adres.

Wellicht overbodig, maar zorg ervoor dat je de datum van je verhuizing vermeldt, samen met je nieuwe adres. Dit helpt de ontvangers om hun agenda bij te werken en ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van je nieuwe adres.


3 Voeg eventuele instructies toe aan je verhuisbericht op Whatshapp

Als er specifieke instructies zijn voor het bereiken van je nieuwe huis, zoals parkeerinstructies of aanwijzingen voor het gebouw, is dit het moment om ze te delen. 


4 Houd het kort en krachtig.

Vermijd het gebruik van te veel details in je verhuisbericht. Houd het kort en bondig en focus op de essentiële informatie om verwarring te voorkomen.


5 Gebruik Emoji's of foto's ter verduidelijking.

Emoji's kunnen een leuke en visuele manier zijn om belangrijke punten te benadrukken, zoals de datum van je verhuizing. Je kunt ook een foto van onze verhuiswagen toevoegen of een foto van je nieuwe huis.


6 Denk aan de Follow-up.

Vergeet achteraf niet om alle felicitaties en steunberichten te beantwoorden. Je kunt dat individueel doen, maar natuurlijk kun je er ook weer voor kiezen om nadien " Iedereen bedankt voor de steun en interesse. Laatste doos is bijna uitgepakt " te zenden. Wellicht dat je dan gelijk de uitnodiging voor je housewarming kunt bijvoegen, als je daar zin in hebt.

 

Verhuisbericht maken op Whatsapp: Nu jij

Verhuisbericht maken Whatsapp, zo lastig is het niet!


We hopen dat de bovenstaande 6 tips voor het maken van een verhuisbericht op Whatshapp jou verder hebben geholpen voor het opzetten van het perfecte bericht. Kan jij naast wat hulp voor het maken van een goed verhuishuisbericht ook wel wat hulp gebruiken bij je verhuizing? Neem dan snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Als gespecialiseerd verhuisbedrijf in Eindhoven zorgen wij ervoor dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt


Meer informatie opdoen over jouw verhuizing? Bekijk ook eens onder ander blogs:Comments


bottom of page